TOTUL
1 USD =
20.1909
1 EUR =
21.466
Imobiliare
Auto - Moto
Cumpăr/Vând
Servicii
Odihnă
Animale şi plante
Lucru
Altele
Anunţurile mele
Adaugă Anunț
Anunţuri Cumpăr/Vând Construcţii Materiale de Construcţii Caramida (blocuri ceramice porotherm) la 80 euro/mc sau bca (gazobeton ytong)
picture
Aflorica1988
Oraş:
Tel.:
GSM.:
079333959 Mold
Scrieti mesajul

Caramida (blocuri ceramice porotherm) la 80 euro/mc sau bca (gazobeton ytong) 60.00 EUR
Adăugat 2014-04-04T14:41:46+00:00
Localitate: Chişinău
Categoria: Construcţii
Subcategorie: Materiale de Construcţii
Fundatia casei este gata. Arhitectul a stabilit deja detaliile pentru structura de rezistenta si principalele materiale necesare. Cu siguranta, ati decis daca veti folosi caramida (blocul ceramic) sau BCA Ytong sau Somaco (beton celular autoclavizat) pentru pereti. Totusi, poate mai aveti indoieli si doriti sa va fie confirmata alegerea buna. Tocmai de aceea va prezentam cele mai importante aspecte legate de acest subiect, pe care e bine sa le luati in considerare cand ajungeti la zidarie.
Sfatul nostru este ca de la inceput sa luati in considerare doar materialele de buna calitate, agrementate si recomandate de specialisti pentru orice lucrare doriti sa realizati. Materialele mai ieftine si neautorizate produc in timp unele pagube sicheltuieli suplimentare care, in cel mai bun caz, maresc nivelul investitiei la aceasi valoare ca in situatia in care ati fi utilizat produse bune calitativ. In cazul nostru, pot aparea surprize precum ziduri crapate, caderea tencuielii, infiltratii, igrasie etc. Fereasca Dumnezeu de un cutremur!

Mai scump, dar mai sigur
Costurile de productie ale elementelor de zidarie sunt influentate in mare parte de consumul de energie, materiile prime utilizate si transport. Totusi, va veti convinge ca banii nu vor fi cheltuiti in zadar, ci ca va veti recupera investitia, fie pe termen scurt prin economisirea manoperei sau a altor materiale necesare constructiei, fie mai tarziu prin reducerea consumului de energie pentru incalzirea locuintei.
Ca si dumneavoastra, constructorii au interesul de a folosi materiale de cea mai buna calitate. Referindu-ne strict la cele analizate aici, printre altele calitate inseamna blocuri mari cu suprafete cat mai netede posibil. Din aceste caracteristici apar rapiditatea in executie si zidurile fara denivelari. Primele consecinte favorabile din punct de vedere financiar sunt un consum mai mic de mortar pentru imbinare si economie de material la tencuieli.

Ventilatie naturala prin pereti.
Caramida si BCA au o proprietate importanta, aceea ca lasa peretii sa respire, creand astfel o ventilatie naturala a camerelor si, implicit, o atmosfera sanatoasa pentru dumneavoastra. Astfel, veti beneficia de aerisire naturala fara pierderi mari de caldura, iar prin diminuarea umiditatii din aer va fi evitata aparitia mucegaiului. Pe de alta parte, aceasta calitate implica si un risc in masura in care nu acordati atentia cuvenita depozitarii celor doua materiale, urmarind evitarea umezelii. In ambele cazuri, dar mai ales pentru BCA, porozitatea si canalele din interior au drept urmare absorbtia lichidelor. Odata intrata in interiorul calupului, apa nu se va evapora decat dupa o perioada lunga de timp, provocand igrasie si patand peretii. De aceea, trebuie pastrate fie in spatii inchise (hale, magazii etc.), fie pe un suport din lemn si acoperite cu o prelata sau folie impermeabila. Din acelasi motiv, e recomandat sa nu intarziati prea mult tencuirea peretilor si sa-i lasati in voia capriciilor naturii.

Caramida este portanta...
Caramida clasica (plina) a fost testata de om in miile de ani de experienta in ceramica, fiind un material rezistent la presiune si umiditate. Realizata din argila arsa, a fost dezvoltata in timp astfel incat, in prezent, avem la dispozitie o mare varietate de tipuri de blocuri ceramice, numite uneori termoblocuri sau caramida eficienta. Principiul consta in folosirea golurilor interioare de aer ca material termoizolant. Aerul este inca cel mai ieftin material izolant cunoscut.
Una dintre calitatile sale importante este capacitatea de a participa la structura de rezistenta a cladirii. In acest sens, inginerii spun ca are proprietati portante, ceea ce, pe intelesul nostru, inseamna ca peretii din caramida preiau o parte din greutatea constructiei, fiind redus astfel consumul de beton si otel utilizate la structura de rezistenta. Caramida este mai grea decat BCA, un metru cub cantarind 800 kg. Specialistii recomanda ca peretii exteriori din caramida sa fie realizati cu grosimea de 38 cm, obtinandu-se astfel o cladire solida, ferita de frig sau canicula.

Mai exsita si materiale mai ieftine:
Caramida de umplutura Brikston la 60 Euro/Mc sau BCA Somaco la 68 Euro/Mc. (газоблок газобетон gazobloc gazobeton gazoblok)

Pentru mai multe detalii:
Alexandru Florica: 060308586/079333959.

Comunicati-ne despre gresala sau incalcarea drepturilor
Alte anunțuri din această categorie:
Chişinău
2015-03-02T13:00:00+00:00
74.00 MDL
Продаем Гипсокартон потолочный, стеновой и влагостойкий по лучшим ценам в любых количествах Vezi mai mult ...
Chişinău
2017-12-26T09:59:01+00:00
1.00 EUR
СЕЗОННЫЕ СКИДКИ НА ВСЕ КОНСТРУКЦИИ - - РЕАЛЬНЫЕ 20 %ЗАКАЗАЛ СЕЙЧАС - СЭКОНОМИЛ ДО 1000 ЕВРО !!!Предлагаем Vezi mai mult ...
Mesaj despre continutul incorect al anuntului
URL
http://old.totul.md/ro/announceitem/15111.html
cap
Introduceți simbolurile *
Mesaj nou
Subiect: *
Mesaj: *
Numele Dvs: *
Telefon:
Email-ul Dvs: *
cap
Introduceți simbolurile *