TOTUL
1 USD =
1 EUR =
Imobiliare
Auto - Moto
Cumpăr/Vând
Servicii
Odihnă
Animale şi plante
Lucru
Altele
Anunţurile mele
Adaugă Anunț
Anunţuri Servicii Calificare şi Recalificare Cursuri de masaj Cursuri de Calificare la Masaj(classic, anticelulitic, reflexogen si SPA-masaj)
viitorulmeu
Oraş:
Chişinău
Tel.:
022 92 11 35
GSM.:
078791311
Scrieti mesajul

Cursuri de Calificare la Masaj(classic, anticelulitic, reflexogen si SPA-masaj)

1000.00 MDL
Adăugat 2017-03-31T10:14:09+00:00
Localitate: Chişinău
Categoria: Calificare şi Recalificare
Subcategorie: Cursuri de masaj
MASOR
in domeniul: MASAJ (classic, anticelulitic, reflexogen, cu miere si SPA-masaj)
Durata cursului: 2 luni.
Pretul : 1000 lei/luna
La finele cursului se eliberează diplomă aprobată de Ministerul Educaţiei !

Masajul, este mai mult decît ansamblul de mișcări manuale ritmice care se efectuează asupra pielii, fiindcă aduce alinare emoțională și mentală, ceva foarte necesar în timpurile noastre moderne, dominate de stres.
Cursul de masaj se desfăşoară într-o sală special amenajată pentru masaj, relaxant, fără agitaţie, pe perioada cursului cursanţii vor fi alături de un specialist cu experienţă !
Programul de invăţămînt pentru viitorii maieştrii de masaj este urmatorul:
Particularitățile anatomice ale corpului uman, Probleme de dermatologie, Amenajarea unui salon de masaj, Reguli de igienă, Respectarea eticii profesionale în raport cu pacienții, personalul salonului,managerul salonului, Tehnicile ,metodica și aplicațiile masajului classic. Scolioza; Metode de tratament; Tehnica masajului traditional;
Caracteristica masajului pentru adulți si copii. Tehnici de masaj: clasic, punctiform, de întreținere. Celulita. Cauzele apariției și clasificarea celulitei . Masajul curative. Masajul în fracturi, luxații
și entorse. Completarea fișei clientului , a schemelor de tratament. Tehnici actuale de masaj pentru întreținerea sănătății ,pentru adulți, femei gravide, sportivi, dansatori, top-modele, actori, prezentatori etc.
Programul dat conţine în total 160 de ore dintre care 60 ore teoretice si 100 ore practice, timp de o luna de zile se petrec lectiile de teorie combinate cu lectiile de practica (lecţiile sunt de 5 ori pe săptămînă , de luni pina vineri), iar o luna de zile se face doar practica.!

Pentru înscrierea la cursuri nu este nevoie de o specializare medicală anterioară !
Investește inteligent în Viitorul Tău !
Numere de contact: Mob. 078 79 13 11; Fix. 022 92 11 35 Skype:ViitorulMeu1 . Adresa noastră este: Chișinău, (sectr. Riscanovca-linga cafeneaua Singarela) str. Nicolae Dimo 13/1. Ne puteți vizita pentru mai multe detalii pe adresa noastra de internet: WWW.VIITORULMEU.MD


Comunicati-ne despre gresala sau incalcarea drepturilor
Mesaj despre continutul incorect al anuntului
URL
http://old.totul.md/ro/announceitem/52067.html
cap
Introduceți simbolurile *
Mesaj nou
Subiect: *
Mesaj: *
Numele Dvs: *
Telefon:
Email-ul Dvs: *
cap
Introduceți simbolurile *