TOTUL
1 USD =
1 EUR =
Imobiliare
Auto - Moto
Cumpăr/Vând
Servicii
Odihnă
Animale şi plante
Lucru
Altele
Anunţurile mele
Adaugă Anunț
Anunţuri Cumpăr/Vând Mobilă Mobilier pentru grădină Аддитивные бетонные садовые украшения. Ornamente de gradina din beton.
stalpisorisistatuete
Oraş:
Romania
Tel.:
-
GSM.:
(+40) 721695473
Scrieti mesajul

Alte anunțuri ale utilizatorului

Аддитивные бетонные садовые украшения. Ornamente de gradina din beton.

1.00 MDL
Adăugat 2018-03-25T16:11:31+00:00
Localitate: Romania
Categoria: Mobilă
Subcategorie: Mobilier pentru grădină
Buna ziua, cititi cu atentie anuntul.
Ornamente de gradina, stalpisori, fantani arteziene, statuete decorative, ingerasi, jardiniere, pitici, lei, cismele, vulturi, ornamente de beton, etc.
Originalitate, naturalete si decoratiuni unice la preturi rezonabile, pot fi produse in culori patinate, alb-negru. Totul este ascuns in oferta noastra intersenata formata din statuete care pot fi postate in gradina, intrari, langa piscina, in sectorul privat, dar si in piete publice si zone de agrement restaurante sau hoteluri, etc. Ornamentele de gradina sunt o oportunitate de a va transforma gradina intr-o atmosfera de basm. Toate produsele din domeniul decoratiuni de gradina sunt realizate din beton de inalta calitate. De asemenea, se pot realiza piese la comanda speciala individuala. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare.
Costurile de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune si locatia destinatarului. Costurile de transport sunt:
Pretul produsului comandat, costuri de paletare, (palet necesar expeditiei, ambalaje utilizate pentru transportarea in mod corespunzator a marfurilor.) Plata se face in contul nostru la banca in baza unei proforme si dupa confirmarea platii in 2-3 zile lucratoare produsele ajung la dvs.
Adresa sediu firma: Romania, sat Cocorova, com. Sisesti, jud: Mehedinti.
Ma puteti contacta la adresa de facebook, stalpisori si statuete, pe site web www.stalpisori-statuete.ro sau la numarul de telefon (+40) 721 695 473.
In speranta unei viitoare colaborari, va multumesc si va doresc o zi placuta!

Comunicati-ne despre gresala sau incalcarea drepturilor
Alte anunțuri din această categorie:
Romania
2018-03-25T16:10:16+00:00
200.00 MDL
Buna ziua, cititi cu atentie anuntul.Statueta Mata Hari (Margaretha Geertruida Zelle) (nascuta la 7 august Vezi mai mult ...
Romania
2018-03-25T15:57:03+00:00
100.00 MDL
Buna ziua, cititi cu atentie anuntul.Jardiniera pentru flori, cosul are orificiu pentru drenajul apei. Toate Vezi mai mult ...Mesaj despre continutul incorect al anuntului
URL
http://old.totul.md/ro/announceitem/69274.html
cap
Introduceți simbolurile *
Mesaj nou
Subiect: *
Mesaj: *
Numele Dvs: *
Telefon:
Email-ul Dvs: *
cap
Introduceți simbolurile *