TOTUL
1 USD =
1 EUR =
Imobiliare
Auto - Moto
Cumpăr/Vând
Servicii
Odihnă
Animale şi plante
Lucru
Altele
Anunţurile mele
Adaugă Anunț
Anunţuri Lucru Contabilitate, Economie, Finanțe Cursuri de Contabilitate și 1C 8,2 cu ANGAJARE
picture
perfectionare
Oraş:
Chişinău
Tel.:
GSM.:
069661009
Scrieti mesajul

Cursuri de Contabilitate și 1C 8,2 cu ANGAJARE

350.00 MDL
Adăugat 2016-12-27T14:25:59+00:00
Localitate: Chişinău
Categoria: Lucru
Subcategorie: Contabilitate, Economie, Finanțe
Centru de Instruire si Consultanta in Contabilitate organizeaza cursuri de Contabilitate si 1C 8.3 orientat pe practica contabila si corelata cu metode moderne de instruire si incadrare in cimpul muncii ( deschiderea carnetului de munca)

Contract de munca pentru 10 luni in cadrul unei companii de prestare servicii de contabilitate , cu activarea politei medicale si defalcari la Fondul Social , eliberare Card salarial , Carti de vizita !

Cursul cuprinde 7 module in 250 ore care permite cu incredere sa lucrati ca Contabil Sef. La finisarea cursului primiti certificat cu calificare CONTABIL , STAGIU CA CONTABIL de 10 luni si experienta in companie de Audit si Servicii Contabile

1. Fondarea intreprinderii si inregistrarea la toate organele statului: perfectarea autorizatiei sanitare , comerciala, licenta etc.
2. Bazele Contabilitatii
3. Contabilitatea finaciara
4. Legislatia fiscala si contabilitatea impozitelor
5. Intocmirea si Prezentarea Rapoartelor financiare la toate instantele
6. 1C 8.3 - Conform noilor Standarde de Contabilitate si ultimilor actualizari si DOAR LA NOI lectii Video in romana
7. Controlul Fiscal si amenzile fiscale , control inspectia muncii , control protectia consumatorilor, control Politia Economica NEW !!!!!!!

Toti particantii doar la NOI !!! primesc GEANTA ,, Contabilului SEF" unde gasiti modulele tiparite in brosuri si monografii cu exemple practice din urmatoarele genuri de activitate: 1. Servicii de consultanța , publicitate, arenda, frizerie, spalatorie auto etc. 2. Servicii de Transport ( rutier si international) 3.Comert (Magazin) 4. Producere ( mobila ca exemplu) 5. Servicii IT.

Se organizeaza EXCURSII !!! La Camera Inregistrarii de Stat , Inspectoratul Fiscal , Casa Teritoriala de Asigurari Social, Camera Nationala de Asigurari in Medicina.

Toti Participantii doar la noi primesc SERVER PERSONAL pentru 10 luni !!! ACCES de la DOMICILIU la 1C - 8.3 cu ultimele actualizarii ,

programele Serviciului Fiscal - DECLARATIA ELECTRONICA ; E- Factura ; Acces avansat la informaţii despre contribuabil ; Contul curent al contribuabilului ; Comanda on-line a formularelor tipizate; Informații despre contribuabil; Verificarea facturii fiscale; Calendarul fiscal extins

Programa Casei Nationale de Asigurari Sociale - E- Reporting

Programe bancare : Client Bank ( VictoriaBank, Agroindbank, Moldinconbank etc.)

Programa de instruire este de 3 Luni ,absolvire cu sustinerea examenului si elibirarea certificatului.

Urmatoare 7 luni veti primi aprofundare in unele particularitati ale contabilitatii si veti activa in companie de presarea serviciilor Contabile cu implicarea directa.


Costul cursului pentru Studenti / Masteranzi este de 350 Lei/ lunar in 10 luni total 3500 lei ( pretul include absolut TOTUL necesar pentru a deveni un profesionist in Contabilitate)

Pentru Alte categorii este de 350 lei /lunar in 10 luni 3500 lei

1. GRUPA la ora 9 Luni , Miercuri , Vineri

2 GRUPA la ora 15 Luni, Miercuri , Vineri

3 Grupa serala ora 18 Marti, Joi

4. Grupa de Wekend (Simbata) 9- 14

Cererea pentru inregistrarea la cursuri poate fi depusa pe adresa: Chisinau str. Hristo Botev 9/1 - Institutul International de Management IMI -Nova

pentru detalii tel 069661009 e-mail: Contabil777@gmail.com

Formatori :

Minzarari Anatolie -Magistru in Contabilitate si Audit, Lector Superior , Director Financiar , practician si administrator al companiei de Audit si Servicii Contabile, formator in cadrul programelor aferente Noilor Standarde de Contabilitate, 1C 7.7 ,8.2 -Contabilitate, Organizarea Contabilitatii, Contabilitatea in Sectorul Public (beneficiar Inspectoratul Fiscal de Stat)
Burlea Ecaterina - Magistru in Contabilitate si Audit , Lector Superior , Contabil Sef ,formator in cadrul programelor aferente Noilor Standarde de Contabilitate (beneficiar Inspectoratul Fiscal de Stat)

Comunicati-ne despre gresala sau incalcarea drepturilor
Alte anunțuri din această categorie:
Chişinău
2019-03-19T00:17:10+00:00
International environment, challenging assignments, dynamic and hardworking team, and many opportunities for Vezi mai mult ...
Tiraspol
2019-01-25T13:43:17+00:00
1000.00 EUR
oferta bani imprumut fara garantiiAcord bani imprumut in toata tara fara garatii pana in limita a 35.000 de Vezi mai mult ...
Mesaj despre continutul incorect al anuntului
URL
http://old.totul.md/ro/announceitem/69388.html
cap
Introduceți simbolurile *
Mesaj nou
Subiect: *
Mesaj: *
Numele Dvs: *
Telefon:
Email-ul Dvs: *
cap
Introduceți simbolurile *