TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

Agenţia de Turism SINDMOL S.R.L.

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 210348
Fax: +373 22 238288
Mob.: +373 69 391292
Moldova, 2012, Chişinău, str. 31 August 129, of. 307
Program de lucru
Luni-Vineri: 09:00-17:00
Date de înregistrare
c/d: 1011600000896

Compania "Agenţia de Turism SINDMOL" SRL este succesorul direct al fostului Birou de călătorie şi turism. Acest fapt presupune peste 40 de ani de activitate de succes în domeniul turismului. Astfel, compania noastră ocupă un loc înalt pe piaţa turistică a Republicii Moldova.

De-a lungul existenţei sale, firma a primit numeroase premii şi onoruri, pentru implicarea substanţială în dezvoltarea turismului, ceea ce confirmă nivelul ridicat al profesionalismului şi dezvoltarea continuă a agenției de turism.

Activitatea noastră este axată pe furnizarea serviciilor de calitate şi organizarea eficientă a modalităților de petrecere a timpului liber la cel mai avantajos preț.

Gama de servicii propuse de firma "Agenţia de Turism SINDMOL" SRL oferă posibilitatea de a îndeplini dorinţele clienţilor şi cuprinde 3 secţiuni principale:
- Odihnă spre diverse destinații turistice: Moldova, Ucraina, România, Bulgaria, Rusia, Turcia, Egipt
- Tratament în stațiuni și sanatorii autohtone, precum şi cele din străinătate: Moldova, Ucraina, România, Bulgaria, Rusia,
- Excursii: Rusia (Sankt-Petersburg, Moscova), Ucraina (Kiev, Transcarpatia, Lvov), România (Suceava, Putna, Moldovița, Voroneț, Brașov, Sinaia, Bran, București, Sighișoara, Cluj-Napoca), precum şi excursii pe teritoriul Moldovei.

În plus, compania organizează desfășurarea seminariilor şi conferinţelor în Chişinău, propune servicii de transport, rezervări ale camerelor în hoteluri, servicii de obținere a vizelor, asigurări de sănătate, "Cartea Verde", etc.


Specializare Agenţie de turism
Alte servicii: servicii de transport, rezervări ale camerelor în hoteluri, servicii de obținere a vizelor, asigurări de sănătate, "Cartea Verde"
 Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2022 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten