TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

Alanj Model S.R.L. - Coaserea uniformelor și hainelor speciale

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 930890
Fax: +373 22 925731
Mob.: +373 79528131
Moldova, 2015, Chişinău, str. N. Zelinski 11, et. 3
Site: www.alanj.md
Program de lucru
Luni-Vineri: 09.00-17.00
Date de înregistrare
c/d: 1003600029148

Din anul 2002 principalele domenii de activitate ale companiei "ALANJ MODEL" SRL sunt coaserea uniformelor și hainelor speciale. Îmbrăcămintea de lucru este îmbrăcămintea cusută special, a cărei destinații pot fi foarte diferite. Aceasta se referă și la echipamente de protecţie - costume, mănuşi, cizme, şi la uniforme - halate, salopete. Îmbrăcămintea specială trebuie să fie confortabilă şi practică, deoarece oamenii care o îmbracă îndeplinesc anumite lucrări.

Coaserea hainelor reprezintă principalul domeniu de specializare al companiei "ALANJ MODEL" SRL, care activează pe piața autohtonă din anul 2002. Noi considerăm că îmbrăcămintea modernă ar trebui să fie nu numai practică, dar și confortabilă. O atenție deosebită este acordată designului produselor, precum şi aspectul exterior al personalului – angajații reprezentând fața companiei.

Uniformele şi îmbrăcămintea specială se elaborează practic de la zero. În cadrul acestui proces sunt implicați designeri profesioniști, tehnicieni calificaţi, freze şi croitorese, a căror experienţă permite să fabricarea unor produse de calitate care îndeplinesc cele mai stricte standarde. Hainele speciale şi uniformele sunt realizate cu ajutorul echipamentelor moderne, a căror utilizare ne oferă posibilitatea de a minimiza costurile de fabricaţie şi de a vinde produsele la preţuri competitive.

Compania noastră realizează îmbrăcăminte specială pentru muncitorii de la construcţii şi a staţiilor de deservire tehnică; este posibilă coaserea hainelor pentru lucrătorii ce asfaltează drumurile, precum și pentru reprezentanții altor profesii. În cadrul asortimentului larg de uniforme se includ uniforme pentru personalul angajat la hoteluri, benzinării și localurile de alimentare publică. Reprezentanţii companiilor de publicitate cu siguranţă vor fi interesați de costume pentru desfășurarea promoţiilor. Uniformele pentru personal şi îmbrăcămintea de lucru pentru reprezentanţii diferitor profesii sunt cusute exclusiv din materiale de înaltă calitate, fapt care constituie cheia durabilității şi a aspectului exterior frumos. Pe lângă aceasta, îmbrăcămintea specială poate fi realizată după schițe individuale, la dorința clientului.

Îmbrăcămintea de lucru şi uniformele companiei "ALANJ MODEL" SRL presupune eleganță, confort și accesibilitate!
Părerea despre compania dumneavoastră în mare măsură depinde de cât de reușit și calitativ a fost aleasă îmbrăcămintea personalului dumneavoastră. Îmbrăcămintea, uniforma sau costumul de birou corporative va determina părerea potenţialului client despre compania dumneavoastră înainte de momentul în care el începe să comunice cu subordonaţii și angajaţii Dvs.
La fabrica noastră de producție poate fi comandată coaserea hainelor speciale, concepute pentru toate tipurile de muncă calificată sau necalificată.


Specializare Haine speciale pentru orice domeniu, Coaserea hainelor speciale şi uniformelor, Mijloace de protejare individuală
Alte servicii: Coaserea uniformelor și hainelor speciale, Încălţăminte, Mijloace de protejare individuală
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten