TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

KIA MOTORS / Autoframe-FMDistribuitor oficial

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 811888
Mob.: +373 69 822888
Moldova, Chişinău, bd. Socoleni, 18
Program de lucru
Luni-Vineri: 08:30-19:00, Sîmbătă: 08:30-16:00
Categorii
Date de înregistrare

Compania «Autoframe-FM» SRL ocupă o cotă importantă în pe piața auto din Republica Moldova, mai ales acum, cand compania a devenit distribuitorul exclusiv al automobilelor KIA.

Kia Motors Corporation este o companie constructoare de mașini din Corea de Sud, a doua după mărime companie din Coreea de Sud și a șaptea din lume. Companie a fost fondată în luna decembrie a anului 1944, însă a primit denumirea cunoscută de toți - KIA, doar în anul 1951. Denumirea KIA se traduce din limba Coreană ca «A ieși din Asia în toată lumea» sau «A intra în lume din Asia».

Domeniul principal de activitate a companiei era fabricarea mijloacelor de transport individuale — biciclete si motociclete. Productia de camioane si autoturisme a fost lanzată doar in anii 70. Compania a depășit numărul de un milion de automobile fabricate in anul 1988.

În anul 1998, Kia Motors a fost procurată de către compania constructoare de masini Hyundai Motor. Acest eveniment crucial pentru KIA a dat start unui drum de succes spre topul celor mai bine vândute automobile la nivel mondial.

Cel mai mare ritm de creștere a fost înregistrat în perioada anilor 2008 - 2011, cand vanzarile anuale ale automobilelor KIA pe plan international au crescut cu 81 % și au ajuns la aproape 2,5 milioane de automobile pe an.

În anul 2016 au fost comercializate 3 007 976 de automobile KIA, înregistrand o crestere a volumului vanzarilor de 3,2% relativ cu anul 2015.

Statutul de distribuitor oficial impune companiei o responsabilitate enormăfata de clientii carora le presteaza o larga gama de servicii.

«Autoframe-FM» SRL ca distribuitor al automobilelor KIA se ocupa de importul, precomercializarea si comercializarea automobilelo, garantia acestora si deservirea postgarantie. In activitatea sa, compania «Autoframe-FM» SRL foloseste doar cel mai performant utilaj, cele mai noi tehnologii si materiale, piese de schimb originale, care respecta cu strictete cele mai inalte standarde unice internationale. Toate lucrarile sunt efectuate de catre specialiști de înaltă calificare, ce trec regulat prin instruiri conform cerintelor brandului.

Specialistii din cadrul companiei AutoFrame-FM SRl sunt gata sa va vina in ajutor in alegerea celui mai bun model si a celei mai bune dotari, in alegerea programului de creditare si asigurare optimal, la fel, va pot consulta cu privire la optiunile suplimentare cu care poate fi echipat automobilul ales de Dvs..

Puteti efectua oricand un test-drive la volanul automobilului care va captivat atentia.


Specializare Distribuitor şi importator oficial al brandurilor producătorului auto KIA Motors Corporation
Mărci KIA Motors Corporation
Alte servicii: Distribuitor şi importator oficial al brandurilor producătorului auto KIA Motors Corporation
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2022 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten