TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

"Alliance Group" SRL

(5 Evaluare)
Tel: +373 22 844661
Mob.: +373 68 549509
Moldova, МD-2069, Chişinău, str. Ismail 33, of 711
Site: www.totul.md
Program de lucru
Luni – Vineri 9.00 – 18.00, Masa 13.00 - 14.00
Date de înregistrare
c/d: 1007600076265

„Alliance Group” S.R.L. activează în domeniul tehnologiei internet, publicității online și în domeniul marketingului. Compania oferă soluţii de comunicare în roaming.
Branduri Totul.md, Global SIM

Totul.md

Totul.md este una dintre cele mai mari portaluri informative de căutare din Moldova. Acum, nu mai este nevoie de căuta răspunsul unor întrebări, cum ar fi: unde de găsit, sau unde de postat informaţiile. Pentru aceasta, este suficient de a accesa site-ul Totul.md. Noi suntem o companie care se dezvoltă în mod dinamic, care își îmbunătăţește continuu baza deja existentă, și care depune toate eforturile pentru ca utilizatorilor să le fie oferit un spectru cât mai larg de servicii.

Aflați mai multe despre noi

Global SIM

Global SIM va ajuta la rezolvarea tuturor problemelor legate de roaming! Cartelele Global SIM înseamnă comunicare calitativă, cu un preț accesibil, care acoperă aproape orice regiune din lume. Preţurile noastre se disting în mod avantajos de celelalte propuneri de pe piaţa Moldovei, fapt care permite efectuarea apelurilor de intrare gratuite in 71 de țări (Europa și alte destinații populare), lista cărora este actualizată zilnic.

Avantajele Global SIM

• Apeluri gratuite de intrare pe teritoriul a peste 70 de ţări.
• Costul apelurilor efectuate în 87 de ţări este mai mic de 0.55 € / min. În majoritatea acestor ţări, preţul constituie numai 0,25-0,45 € / min.
• Apelurile în reţea costă doar 0,25 euro pe minut, dacă abonaţii se află în ţările, în care apelurile de intrare sunt gratuite.
• Mesajele de intrare SMS sunt gratuite în toate ţările.
• Posibilitatea de a transmite mesaje SMS gratis de pe site-ul companiei, către toţi posesorii cartelei internaţionale pentru roaming Global SIM.
• Costul apelului de ieşire către orice ţară depinde de ţara în care vă aflaţi. Cu alte cuvinte, efectuaţi apeluri internaţionale, conform unui tarif unic, care este valabil pe teritoriul ţării în care vă aflaţi.
• Mesagerie vocală.
• EDGE / GPRS - acces la Internet în 105 ţări.
• Calitatea apelurilor va fi întotdeauna la înălţime – cartela pentru roaming Global SIM alege automat operatorul cu cel mai puternic semnal.
• Numărul este valabil 18 luni de la data ultimei utilizări (SMS, apeluri telefonice, suplinirea contului de credit).Specializare Tehnologii Informaţionale, Internet Reclama, Roaming
Mărci Totul.md, Global SIM
Alte servicii: Reclama online, roaming Global SIM
 
15.05.2014, 5:46

perfect

perfect9.04.2012, 20:20

Super companie

Autor: dozemin
Serviciile acestu-i site sunt foarte rapide si usor accesibile. Va multumesc pentru aceste posibilitati si pentru calitatea oferita. Succese25.06.2010, 13:16

Autor: Pretender
отличная компания
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten