TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

Viking SRL

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 278710
Mob.: +373 68 217770
Republica Moldova, MD-2023, Chisinau, Str. Varnița 14/2, etajul 2
Site: www.bca.md
Program de lucru
8.30-18.00
Date de înregistrare
c/d: 1003600119715

Dacă ați decis să construiți - a venit timpul să construiți economisind!

Compania noastră efectuează livrarea blocurilor din beton celular autoclavizat la șantierele de construcții pe tot teritoriul Republicii Moldova. Noi dăm clienților noștri posibilitatea de a procura blocuri BCA pentru construcții la cele mai avantajoase prețuri de pe piață.Misiunea noastră: realizarea dorinței D-stră de a construi cu costuri minime o casă ce utilizează maximal efectiv energia termică.Principiul nostru: efectuarea în termen minimal a livrărilor BCA de orice configurație pentru clienții noștri.

Blocurile de zidărie exterioară și interioară din BCA: betonul celular autoclavizat este un material ecologic cu o structură uniformă cu pori închiși, ce nu necesită izolare termică suplimentară și lucrări de finisare costisitoare. Construcțiile din BCA sunt durabile, ușoare, se prelucrează ușor, posedă calități termoizolante excepționale, sunt rezistente biologic (nu mucegăiesc), ignifuge (clasa A1), impermeabile pentru apă, permeabili pentru vapori (respiră). Norma de zidire este 2,8 m3/zi pentru un muncitor cu utilizarea mortarului în pat subțire (strat 1-3mm). Lucrările de finisare – tencuială de finisare decorativă sau vopsea structurată aplicată direct.

Este mai avantajos să construiți din beton celular autoclavizat, nu din blocuri de cheramzit, cotileț sau cărămidă cu polistiren, deoarece veți construi casa mai ieftin, mai calitativ și mult mai rapid!


Specializare Livrarea produselor din BCA
Mărci YTONG, YTONG MULTIPOR, SOMACO, AAC
Alte servicii: Blocuri din BCA, placi minerale termoizolante YTONG MULTIPOR
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten