TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

"ClasicDent" Stomatologie in Chisinau (Moldova)

(1 Evaluare)
Tel: +373 22 726691
Mob.: +373 79 455953
Moldova, MD-2028, Chisinau, str. G. Asachi 29
Program de lucru
Luni- Vineri: 08:00 – 18:00, Simbata : 08:00-14:00
Date de înregistrare

Clinica stomatologică noastră a fost fondată în anul 2004 şi într-o perioadă foarte scurtă şi-a dobândit un renume şi un număr mare de pacienţi fideli. Centrul Stomatologic "ClasicDent" - este alegerea potrivită pentru cei care şi-ar dori un stomatolog, care ar cunoaşte în detaliu totul despre starea sănătăţii dinţilor Dumneavoastră şi ar evita riscul apariţiei cariei dentare, aplicând la timp metode profilactice. Fără nici o îndoială, este mult mai plăcut şi mai puţin costisitor de a vizita stomatologul o dată la 6 luni cu scop profilactic, evitând afectarea dinţilor.

Servicii


Stomatologia terapeutică Albirea dinţilor
Chirurgie Chemare de urgență
Protezare dentară Anestezia
Fatetele dentare Igienizare profesională
Stomatologie pediatrică Stomatologie decorativă
Implantologie Consultații gratuite
Ortodonţie Stomatologie estetică
Parodontologie  

Medicii


Medicii noştri - formează o echipă de personalităţi ingenioase şi dinamice, care îşi perfecţionează continuu nivelul profesional, şi cel mai important - în activitatea sa strict respectă regula: calitatea este responsabilitatea noastră! Anume din acest motiv pacienţii ne răsplătesc cu fidelitate şi încredere.

Principiul de bază al clinicii noastre este abordarea complexă şi colegială a fiecărui caz, cu implicarea întregii echipe de medici în tratarea pacienţilor.

Centrul Stomatologic "ClasicDent" vă oferă o gamă largă de servicii stomatologice: diagnostică computerizată, detartraj cu ultrasunet, tratamentul dinţilor de diferit grad de complexitate, înălbirea dinţilor, protezarea dinţilor cu aplicarea celor mai moderne tehnologii: metaloceramica, zirconiu, termoplast, proteze parţial şi total mobilizabile acrilice, implantologie, stomatologie pentru copii, consultaţii - gratuite.

În clinica stomatologica noastră sunt create condiţii optime pentru tratamentul celor mai complicate afecţiuni stomatologice. Centrul este dotat cu aparataj stomatologic modern, aplicându-se cele mai recente tehnologii şi inovaţii, materiale de ultimă generaţie.

La fiecare vizită la stomatolog veţi beneficia de un tratament sigur, inofensiv şi indolor. Datorită activităţii medicilor în strictă conformitate cu cerinţele şi prevederile programului "AntiSIDA" şi "AntiHepatită" este absolut exclusă posibilitatea infectării pacienţilor cu aceste maladii virale. În cadrul clinicii funcţionează un cabinet de sterilizare dotat cu utilaj special, unde toate instrumentele sunt minuţios prelucrate în trepte consecutive: chimic, termic, bactericid şi ultrasonor. Sterilizarea se efecutează conform normelor şi cerinţelor sanitaro-igienice şi antiepidemice în vigoare şi sunt supuse unui control sistematic şi riguros atât intern, cât şi din partea Centrului Republican de Medicină Preventivă. Tot utilajul şi instrumentariul de unică folosinţă la noi în clinică se utilizează o singură dată! - este o lege.

Activitatea Centrului Stomatologic "ClasicDent" sub toate aspectele ei este orientată spre a crea o atmosferă calmă şi comfortabilă pentru pacienţi, luând în consideraţie particularităţile individuale ale fiecăruia. Suntem dispuşi să vă fixăm vizitele la stomatolog la o oră comodă, reieşind din programul personal al Dumneavoastră. Vom depune toate eforturile, ca în rezultatul vizitei la Centrul Stomatologic "ClasicDent" să păstraţi în memorie doar impresii pozitive şi bineînţeles zâmbetul sclipitor pe care vi l-aţi dorit!

Avem o deosebită plăcere să vă deservim în Centrul Stomatologic "ClasicDent"!

Asistenţă stomatologică de urgenţă: 0 79 455 953Specializare Stomatologie in Chisinau
Alte servicii: Stomatologie in Chisinau (Moldova),Servicile stomatologice, diagnostică computerizată, detartraj cu ultrasunet, tratamentul dinţilor de diferit grad de complexitate, înălbirea dinţilor, protezarea dinţilor cu aplicarea celor mai moderne tehnologii: metaloceramica, proteze scheletate, proteze parţial şi total mobilizabile acrilice, implanturi; consultaţii - gratuite.
 
21.03.2013, 13:17

Хорошая команда специалистов

Доктора очень милые и приятные люди. Это важно. Приятно идти к врачу.
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten