TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

CORINA S.R.L.

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 546989, 274606, 277999, 836970
Fax: +373 22 277999, 546989
Mob.: +373 69141070, 69855527
Moldova, 2001, Chişinău , str. Ismail 11
Program de lucru
Luni-Vineri: 09.00-18.00, Sîmbătă: 09.00-16.00
Categorii
Date de înregistrare
c/d: 1002600038721

Compania "CORINA" S.R.L. activează pe piaţa din Moldova incepând cu 1992. Suntem agenţia de turism de frunte din republică. În anul 2000 am deschis o filiala in Germania, in oraşul Duesseldorf.

Avem parteneri în multe ţări din întreaga lume: în Germania, Franţa, Austria, Polonia, Bulgaria, România, SUA, Cipru, Marea Britanie, Italia, Elveţia, Finlanda, Turcia, EAU, în ţările CSI şi altele…

Am cucerit recunoaşterea internaţională datorită calităţii serviciilor si relaţiilor cu publicul. Compania a fost menţionată cu premii internaţionale: Arca de Aur a Europei (pentru tendinta constantă spre perfecţiune), Premiul Internaţional de Platină şi Grand Prix Mercuriu de Aur acasă.

Numele directorului general Zinaida Jarcuţcaia a fost înscris în editia 2003 a publicaţiei Internaţionale Who's Who of Professionals, iar ca rezultat al televotingului organizat de către compania de televiziune NIT, în iulie 2004 - a devenit câştigătoarea concursului “Persoana lunii".

Suntem un agent autorizat IATA (Asociaţia Internaţională de transportator avia), membri ai ASTA (Asociatia Americana a Agenţiilor de Turism), ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Moldova).

În septembrie 2000, am participat la a 70-a aniversare a Congresului ASTA în Las Vegas, iar în octombrie 2002 - la Congresul al 72 – lea din Hawaii, Honolulu.

In perioada mai-noiembrie 2000, am fost transportatorul general din partea Republicii Moldova, la Expozitia Internationala EXPO- 2000, in Hanovra.

Suntem reprezentanţi oficiali ai multor centre de studii în SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Noua Zeelandă, Irlanda, Germania, Elveţia, Grecia, Spania, Malta, Polonia, Republica Cehă şi Franţa (cursuri de limbi straine, şcoli, colegii, universităţi, stagieri, programe de tineret).

Pentru transportarea turiştilor, compania are propriul parc de autobuze (Mercedes, Neoplan). Efectuam rute regulate pe traseul Chisinau - Pforzheim (Germania).

Birourile noastre sunt echipate cu tot ceea ce este necesar, avem acces la sistemul internaţional de rezervări "Amadeus" şi "Gabriel", suntem agenţi ai multor companii aeriene.

Echipa de colaboratori este cu experienţă durabilă în activitatea de turism internaţional.

Personalul de calificare înaltă şi tehnologiile moderne, permit agenţiei sa-şi perfecţioneze constant lucrul. Toate produsele noastre turistice sunt pregătite cu atenţie, ţinând cont de creşterea cererii şi doleanţele turiştilor. Cu fiecare sezon, in programul nostru se adaugă noi ţări, trasee si statiuni.

Oferim clientilor nostri: - călătorii fascinante; - deplasări; - odihnă şi tratament la cele mai bune statiuni din lume; - studii în străinatate; - excursii pentru elevi şi studenţi; - oferte de weekend; -servicii de transport; - vânzarea şi livrarea biletelor de avion la orice adresă în Chişinău, precum şi în orice colţ al lumii.

Oaspetilor Moldovei le oferim tururi prin Moldova cu degustarea vinului.


Specializare Agenţie de turism
Mărci Amadeus, Gabriel
Alte servicii: Agenţie de turism, călătorii fascinante, deplasări, odihnă şi tratament la cele mai bune statiuni din lume
 Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten