TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

Centru de Limbi Europene "Oratorica"

(0 Evaluare)
Mob.: +373 60 73 55 33
Republica Moldova, MD - 2012, Chisinau, Str. Decebal 139
Program de lucru
Testari / Inscrieri: Marti si Joi - 10.00 - 18.30
Date de înregistrare
c/d: 1011600038714

Centrul de Limbi Europene “Oratorica” este un Centru tânăr şi dinamic, care se dedică serviciilor lingvistice de înaltă calitate. Fiecarui client îi garantam un serviciu calitativ şi individualizat la cursul de limbi străine.

În secolul comunicării, pentru a fi cosiderat un om de succes, pe lângă faptul că dispui de studii superioare, cunoaşterea cel puţin a unei limbi străine este o necesitate. Pentru cei ce caută posibilitatea de a învăţă rapid şi calitativ o limbă străină, noi suntem punctul de plecare către un viitor promiţător.

Centrul de Limbi Europene ORATORICA Vino la noi pentru că:

Te învăţăm Rapid şi Calitativ Engleza şi Italiana. Cursurile colective de limba engleză sunt organizate în module de 7 săptămîni în zilele de Luni, Miercuri, Vineri sau Marţi, Joi, Sîmbătă. Cursurile de Italiană au o durata de 6 săptămîni. Predarea presupune trei şedinţe săptămînale a cîte 2 ore academice fiecare.

Avem program flexibil pentru cei care îşi doresc să studieze engleza însă au prea puţin timp liber. În centrul nostru îţi oferim ocazia de studia limba engleza atit în timpul săptămînii cît şi în cadrul lectiilor de Engleză in Weekend.

Centrul de Limbi Europene ORATORICA Preţuri accesibile pentru fiecare. Pentru un curs de engleză va trebui să achiţi doar 1350 MDL, iar pentru unul de Italina 1400 MDL. Pentru şedinţe individuale de studiu vei achita 80 de lei / şedinţa.

Îţi oferim Certificat de Absolvire. După absolvirea cursurilor în cadrul centrului nostru vei primi un certificat care va atesta cunoştiinţele tale de Engleză.

La noi vei învăţa Engleza în baza ediţiilor îmbunătăţite a manualelor ce apartin unora din cele mai prestigioase edituri internaţionale. Pe langa acestea, fiecare trainer ofera materiale de lucru suplimentare pentru a asigura o insuşire temeinică a noţinunilor studiate precum seturi de traduceri şi retroversiuni, materiale audio şi video, texte, fise cu aplicaţii practice.

Centrul de Limbi Europene ORATORICA Dispunem doar de Cadre Didactice Calificate şi PROFESORI NATIVI.
Selectaţi cu grijă pentru a face faţă exigenţelor cursanţilor profesorii deţin experienţă universitară, au absolvit programe internaţionale li au o serie de acreditări de la cele mai prestigioase universităţi din lume, sunt dinamici şi entuziaşti, cu reale competenţe lingvistice şi pedagogice, cu o personalitate agreabilă, sociabilă şi extrem de răbdătoare. Toate aceste calităţi sunt garanţia unor ore interesante şi atractive, la care, cu siguranţă, nu vă veţi plictisi.

ÎN CADRUL CURSURILOR DE LIMBA ENGLEZĂ SUNT INVITAŢI PROFESORI DIN MAREA BRITANIE, SUA.

Garantăm eficienţa orelor de engleză. Suntem unicul centru lingvistic din Chişinău care returneză integral suma achitată pentru curs în cazul în care studentul nostru nu a obţinut rezultatele aşteptate.

Centrul de Limbi Europene ORATORICA

Centru nostru îţi oferă o posibilitatea unică de a studia engleza înpreuna cu toată Familia sau Prietenii! Astfel, Părinţii care învaţă Engleza vor şti sigur că şi adolescentii lor vor înregistra rezultate notabile. Dacă copilul tău a împlinit deja vârsta de 12 ani, atunci profesorii noştri îl aşteaptă în sălile de curs.

Află AICI cum poţi învaţa Engleza şi Italiana şi în acelaşi timp Beneficia de o REDUCERE de 100% înscriindu-te cu Prietenii sau Familia!
Centrul de Limbi Europene ORATORICA Centrul de Limbi Europene ORATORICA Centrul de Limbi Europene ORATORICA

Evaluari
Progresele cursantilor vor fi evaluate prin testari intermediare si finale, in urma carora se va alcatui feedback-ul personal si individualizat pentru fiecare cursant in parte.

Înregistrează-te acum la un curs de limbi străine! Detalii afli apelând la numărul: (+373) 60 73 55 33

Ne vedem la ore!

mun.Chisinau, bd.Decebal, 139, of.315, 317, 319

mob: +373-60-735533
e-mail: oratorica.md@gmail.com
Web: www.oratorica.md


Specializare Centrul de Limbi Europene
Alte servicii: Cursuri intensive de limba engleza si italiana.
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten