TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

Filip Gheorghita I.I. - Ceradent

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 222805
Mob.: +373 79 569077
Moldova, MD-2009, Chisinau, str. M. Kogălniceanu, 41
Program de lucru
Lu-Vi:08:00–19:00, Si:08:00-14:00
Date de înregistrare

Situată în centrul capitalei, pe Str. Mihail Kogălniceanu 41, la doar câteva minute de Universitatea de Stat şi uşor accesibilă cu orice mijloc de transport, clinica stomatologică CERADENT şi-a început activitatea în februarie 2002.

Astăzi oferim o gamă largă de servicii stomatologice de calitate într-o atmosferă caldă şi primitoare, ambianţă relaxantă asigurată de profesionalismul angajaţilor.

În cadrul clinicii noastre primează întotdeauna siguranţa pacientului şi calitatea lucrărilor, deaceea fiecare pacient beneficiază de un numar mare de consumabile de unică folosinţă: bahili, pahare, aspirator salivar, câmp de lucru, tăviţe de consultaţie, baveţică şi capelină de protecţie. Fiecare membru al echipei medicale foloseşte halat, manuşi, mască de unică folosinţă, precum şi ochelari de protecţie. Deasemenea membrii echipei medicale efectuează periodic examene medicale de control, sunt verificaţi şi îndrumaţi constant în respectarea cu maximă stricteţe a normelor sanitare.

Înţelegând că timpul este preţios, respectăm programările şi avem flexibilitate în alegerea orelor de tratament, chiar şi în afara programului de lucru prestabilit.

Sperăm că informaţiile cuprinse în acest site Vă vor oferi suficiente argumente pentru a Vă determina să doriţi să beneficiaţi de serviciile puse la dispoziţia Dvs. de către echipa noastră.

Vino să descoperi arta de a zâmbi !


Specializare Stomatologie
Alte servicii: servicii stomatologice de orice complexitate
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten