TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

DENT V.I.P. S.R.L.

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 278176,
Mob.: +373 69 201929
Moldova, 2001, Chisinau, str. 31 August 1989, 34
Program de lucru
Lu-Vi:8.3 -19.30; Si:10.00-13.00
Date de înregistrare

Clinica stomatologică «Dent VIP» activează din anul 2001. În prezent ea se consideră una din principalele clinici din Chişinău şi din Republica Moldova. În cadrul ei activează mai mult de 20 de angajaţi profesionişti, inclusiv 7 medici de profil diferit. Clinica prestează toate tipurile de servicii stomatologice, implantologie şi protezare complicată.

Cheia succesului clinicii «Dent Vip» este calificarea şi dorinţa personalului de a lucra şi a-şi perfecţiona serviciile profesionale.
Clinica se orientează pe primirea pacienţilor din diferite categorii de vîrstă şi prestează o gamă largă de servicii stomatologice, de la cele mai simple pînă la cele mai complicate. Calitatea serviciilor propuse se află întotdeauna la nivel superior.

O atenţie deosebită se acordă profilaxiei şi asanării ulterioare a cavităţii orale a pacientului.
Una din principalele reguli este sterilitatea instrumentelor, posibilitatea de infecţie intraclinică şi etrogenă fiind total exclusă.

Noi acordăm atenţie nu numai proprietăţilor fiziologice, ci şi lucrărilor estetice. Clinica noastră oferă garanţii îndelungate pentru serviciile prestate.


Specializare Clinica stomatologică
Mărci Simens, NSK
Alte servicii: Tratare bolilor dentare, Igiena cavităţii orale, Albirea dintilor, Protezare, Ortodonţie, Stomatologie pediatrică, Chirurgie, Implantologie
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten