TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

Daramax-Com S.R.L.

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 926901
Fax: +373 22 403229
Mob.: +373 68399929
Moldova, 2023, Chişinău, str. Uzinelor 167, of. 206
Program de lucru
Luni-Vineri: 09:00-17:00
Date de înregistrare
c/d: 1003600152042

Compania „Daramax-Com” SRL activează cu succes pe piața Moldovei din anul 2003 în 3 domeniile principale: servicii de alimentație publică (catering), servicii de transport şi servicii de menaj (cleaning).
Noi prestăm toate tipurile de catering, asigurarea cu alimentație a evenimentelor corporative desfășurate pe teritoriul clientului, pregătirea bucatelor în localurile companiei „Daramax-Com”, și livrarea acestora, servicii în vederea organizării și asigurării cu produse a diferitelor evenimente, festivități, ceremonii de oficiere a căsătoriilor, festinuri, etc.

În ce priveşte servicii de curățenie a localurilor și a teritoriului aferent, compania noastră dispune de un personal calificat și de echipamente specializate, cu ajutorul cărora spațiile industriale, sediile firmelor, încăperile de locuit, casele pe pământ, precum și alte genuri de suprafeţe, vor străluci de curăţenie şi vă vor asigura dvs. un anturaj plăcut pentru afaceri sau viaţa de zi cu zi.

Pe lângă acestea, compania „Daramax-Com” mai propune transportarea mărfurilor cu ajutorul camioanelor spre orice destinații în cadrul țării. Acceptăm orice gabarite şi tonaje deoarece dispunem de maşini cu capacități variate ce ne permit să planificăm şi să ne isprăvim cu orice sarcină a clientului. De asemenea asigurăm transportarea încărcăturilor în termenii stabiliţi deoarece maşinile noastre sunt menţinute într-o stare tehnică perfectă şi exclud opririle pe drum neplanificate.

Astfel, oricare ar fi necesităţile dvs. în aceste trei domenii, compania Daramax-Com vă va putea oferi un sprijin şi parteneriat profesional deoarece veţi beneficia de servicii prestate la nivel înalt, abordare individuală, prețuri flexibile, îndeplinirea la timp a lucrărilor comandate.


Specializare Alimentaţie publică, Transport, Cleaning
Alte servicii: Organizarea alimentaţiei la întreprinderi; Transport pe teritoriul Moldovei; Curăţarea încaperilor şi teritoriului aferent
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten