TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

Derma Beauty

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 998899
Fax: +373 22 843253
Mob.: +373 79 458033
Moldova, MD-2088, Chisinau, str. Hincesti 43
Program de lucru
Date de înregistrare

Clinica "DermaBeauty" este una din cele mai moderne din domeniul dermatologiei estetice, ea fiind dotată cu aparatură de ultimă generaţie. Iar personalul clinicii noastre este de înaltă calificare şi ţinută morală, mereu informaţi despre ultimele ştiri estetice, perfecţionându-şi cunoştinţele la congrese, simpozioane, workshop-uri din Franţa, Germania, Austria etc.
Lucrăm cu cea mai performantă tehnologie, achiziţionând şi în prezent aparatele care şi-au dovedit eficienţa. Ne facem meseria cu profesionalism, pasiune şi plăcere în favoarea pacienţilor noştri.


Pentru prima dată în Moldova, DermaBeauty vă oferă cosmetice de înaltă calitate, în mod riguros, în cercetarea şi dezvoltarea de noi formule. Astfel, Skeyndor a devenit o marcă lider de cosmetice profesionale, cu un succes de prestigiu internaţional, obţinând mai multe premii europene.

DOAR IDENTIFICĂ PROBLEMELE PIELII, ȘI LASĂ CLINICA DERMABEAUTY SĂ SE OCUPE DE RESTUL.


Specializare Dermatologie estetica
Mărci Skeyndor
Alte servicii: PEELING, PEELING CU ULTRASUNETE (CURĂȚAREA TENULUI), MIKROLIFTING, EPILARE LASER („LUMENIS”), TERAPIA FOTODINAMICĂ ÎN ACNEE, ÎMPACHETĂRI
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten