TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

EUROCREDITBANK S.A., banca comerciala

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 500 200
Fax: +373 22 548 827
Moldova, 2001, Chişinău, str. Ismail, 33
Program de lucru
Luni-Vineri: 09:00-17:00
Categorii
Date de înregistrare

BC "EuroCreditBank" SA este o bancă tânără, care se dezvoltă rapid. Domeniul creditării reprezintă o direcție importantă în cadrul activității BC "EuroCreditBank" SA. Banca acordă credite tuturor persoanelor fizice şi juridice interesate. Banca încheie cu fiecare client un contract de credit, conceput pentru a satisface nevoile individuale, fapt care reflectă abordarea specifică a băncii față de clienții săi.

La data de 20 aprilie 2011 avut loc Adunarea Generala a Actionarilor "BC EuroCreditBank" SA. In cadrul careia a fost aprobata darea de seama financiara anuala a Bancii pentru anul 2010, darea de seama anuala a Consiliului de Administratie al Bancii pentru anul 2010, darea de seama anuala a Comisiei de cenzori a Bancii pentru anul 2010, de care publicul poate lua cunostinta in oficiul bancii; s-a aprobat repartizarea profitului obtinut in anul 2010 si s-au aprobat normativele repartizarii profitului pentru anul 2011. Profitul obtinut in anul 2010 sa fie folosit pentru capitalizare; s-a confirmat compania "Moldauditing" SRL ca organizatia de audit in anul 2011 si s-a stabilit cuantumul retributiei serviciilor ei; s-a aprobat bugetul Consiliului de Administratie al BC "EuroCreditBank" S.A. si Comisiei de cenzori a BC "EuroCreditBank" S.A. pentru anul 2011; s-a ales rezerva Consiliului de Administratie a BC "EuroCreditBank" S.A..

Totodata, au fost incetate inainte de termen imputernicirile Comisiei de cenzori a BC "EuroCreditBank" S.A., alese prin hotararea Adunarii Generale Anuale a Actionarilor Bancii din 22.04.2010 in urmatoarea componenta - Savca Tudor, Litr Ana, Certan Anastasia ; s-a ales Comisia de cenzori a BC "EuroCreditBank" S.A. in componenta noua -Litr Ana, Caciuc Tatiana, Mamaliga Veaceslav, care isi va incepe activitea din ziua confirmarii de catre BNM; s-a ales rezerva Comisiei de cenzori a BC "EuroCreditBank" S.A.; s-a aprobat modificarile si completarile operate in Statutul BC "EuroCreditBank" S.A. ; s-a aprobat Politica privind managementul capitalului BC "EuroCreditBank" S.A.


Specializare Banca Comerciala
Alte servicii: Deservire de casa si decontari, Depozite, Credite, Credite pentru Agricultura si Comert, Operatiuni valutare, Carduri bancare, Operatiuni documentare, Valori mobiliare, Transferuri de credit
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten