TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

EXIMBANK - GRUPPO VENETO BANCA S.A., BC

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 301102
Fax: +373 22 601611
Moldova, 2004, Chişinău, bd.Stefan cel Mare si Sfint 171/1
Program de lucru
Lu-Vi: 09:00-16:30
Categorii
Date de înregistrare

B.C. "EXIMBANK-Gruppo Veneto Banca" S.A.


Banca a fost fondată în anul 1994, data oficială de constituire a băncii fiind considerată 29 aprilie 1994– ziua obţinerii autorizaţiei (nr. 71) de la Banca Naţională a Moldovei.

La data de 15 mai 2006, odată cu procurarea întregului pachet de acţiuni de către Veneto Banca s.c.p.a., EXIMBANK devine membru al grupului bancar italian Veneto Banca.

Banca Comercială “EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca” S.A. reprezintă o bancă comercială universală, oferind servicii de calitate atât pentru segmentul corporativ, care activează în toate ramurile economiei naţionale pe întreg teritoriul ţării, cât şi pentru segmentul retail.

În prezent, pe lângă pachetul tradiţional de servicii bancare (operaţiuni de casă şi de decontare, credite, deschiderea şi deservirea conturilor de depozit, operaţiuni cu hârtii de valoare), banca oferă servicii şi produse bancare de tehnologii înalte, precum operaţiuni cu carduri bancare ("MasterCard Inc." şi "Visa Inc.") şi produse bazate pe tehnologii IP (Internet-banking "EXIMBANK-ONLINE", acces оnline la conturile de card).

B.C. “EXIMBANK-Gruppo Veneto Banca” S.A. este unul din participanţii Fondului de garantare a depozitelor în sistemul bancar, constituit în conformitate cu Legea nr.575-XV din 26.12.2003 “Privind garantarea depozitelor persoanelor fizice în sistemul bancar”.

Extensiunile teritoriale, care reprezintă o posibilitate excepţională de difuzare a serviciilor şi produselor bancare, oferă posibilităţi de deservire a clienţilor în oraşele Soroca, Bălţi, Orhei, Ungheni, Hînceşti, Căuşeni, Comrat şi Cahul.

La momentul actual reţea de subdiviziuni a băncii numără 18 filiale şi 7 agenţii amplasate în întreaga republică şi în capitală.


 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten