TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

Estetica Dentara

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 837706
Mob.: +373 68 099733
Moldova, MD-2005, Chișinău, str. Sfîntul Andrei 37, of. 1
Program de lucru
Luni — vineri, 9:00 — 18:00
Date de înregistrare

Centrul de Estetica Dentara – clinica stomatologica s-a înființat din pasiune pentru estetica dentară, fiind o clinică modernă, dotată cu aparatura de ultima generatie.

Fondatorul Centrului de Estetică Dentară este medicul stomatolog Balan Victor cu o experienţă practică de peste 15 ani, ce oferă servicii medicale de calitate superioară cu un nivel înalt de pregătire profesională, cu participări la congrese internaţionale şi având strînse legături cu mediul universitar medical, tinând pasul cu cele mai noi metode și terapii de tratament aparute la nivel mondial.

Pentru noi pacienții sunt importanți, prioritatea noastră este sănătatea si estetica dentară. Prin serviciile noastre, contribuim la succesul tău profesional și personal, iți acordăm cea mai mare atenție, rezultatul fiind unul perfect și de lungă durată.

Centrul de Estetică Dentară te ajută să tratezi, dar cel mai important, te ajuta să previi afectiunile ce pot apărea la nivelul cavității bucale.

Prin serviciile de înaltă calitate, profesionalism și multă implicare din partea medicilor specialiști în estetica dentară, vei reuși să zâmbești fară restricții și să atragi privirile celor din jur.

Oferim garanţia calităţii şi siguranţei tratamentelor dentare, prin utilizarea celor mai performante echipamente şi tehnologii din domeniu, acestea permiţând diagnosticarea afecţiunilor dentare în stadii incipiente precum şi confortul pacientului în timpul tratamentului aplicat.


Specializare Stomatologie
Alte servicii: Profilaxie și terapie dentară.
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten