TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

GhidTur - Agentie de turism

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 277703
Fax: +373 22 277541
Mob.: +373 78899889
Moldova, 2001, Chisinau, str. Lev Tolstoi, 24
Program de lucru
Luni-Vineri: 09:00-18:00
Categorii
Date de înregistrare
c/d: 1010600020215

Agentia de Turism „GhidTur“ este o agentie ce presteaza întreaga gama de servicii turistice, care Va vor ajuta sa alegeti destinatia potrivita si Va vor oferi TOATA informatia necesara cu privire la aceasta.

Scopul agentiei consta în organizarea diferitor tipuri de calatorii catre destinatii prioritare — de la cele turistice si pâna la cele specifice — de afaceri sau ceremonii.

Agentia noastra se specializeaza în urmatoarele directii:

informarea clientilor cu privire la sejururi si hoteluri, excursii si specificul statiunilor;
asistenta în perfectarea actelor necesare obtinerii vizei;
asistenta în rezervarea camerelor în hotel si a biletelor de avion;
vânzarea pachetelor turistice deja pregatite în care sunt incluse viza, transportul, cazarea, alimentarea si asigurarea.

Suntem siguri ca Dvs. s-a mai întâmplat sa cautati pe Internet modalitati de petrecere a vacantelor sau de combinare a utilului (munca) cu placutul (odihna), de aceea Va multumim ca ne-ati ales anume pe noi. Noi va vom ajuta sa luati o decizie corecta, reiesind din doleantele Dvs. proprii.

Operând un sondaj printre turisti, am concluzionat ca organizarea unei calatorii în strainatate necesita cautare îndelungata într-o lume infinita de informatii. Noi existam pentru a Va economisi timpul si fortele. Dvs. puteti posta pe site-ul nostru o cerere în care sa Va expuneti doleantele sau sa ne contactati la telefonul din oficiu, si noi ne vom ocupa de toate în locul Dvs. Pentru cei care au hotarât sa-si aleaga destinatia de sine statator, pe site-ul nostru exista informatii despre cele mai cunoscute statiuni, hoteluri, programe turistice si diverse pentru destinatia aleasa.

Ne place sa Va surprindem în mod placut cu idei proaspete, noutati în domeniu si produse traditional calitative.

Vom depune tot efortul pentru a asigura un nivel ridicat de deservire si operativitatea în solutionarea întrebarilor Dvs.


Specializare Agentie de turism
Alte servicii: Organizarea diferitor tipuri de calatorii catre destinatii prioritare — de la cele turistice si pâna la cele specifice — de afaceri sau ceremonii
 Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten