TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

IMONA GRUP S.R.L.

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 855955
Fax: +373 22 855955
Mob.: +373 68 683926
Moldova, MD-2002, Chişinău, ул. Мунчешть 364
Program de lucru
9:00-18:00
Date de înregistrare

Tipografia in Moldova Imona-Grup a fost înfiinţată în anul 2009 în oraşul Chişinău. În decursul a trei ani tipografia s-a recomandat pe sine drept partener sigur şi în continuă dezvoltare, drept dovadă este numărul de clienţi în creştere. Secţia noastră de producere constă din utilaje poligrafice performante şi specialişti calificaţi (tipar offset, digital, tipar flexografic şi de format mare).



Tipar offset – este un tip de tipar industrial care presupune transpunerea cernelii o formă de tipar specială sau de pe cilindrele de tipar direct pe hârtie. Avantajele tiparului offset sunt acelea că se poate tipări un tiraj mare (cărţi de vizită, prospecte, flayere, wooblere, formulare, pliante, broşuri ş.a.), calitatea înaltă a tiparului, viteza mare de tipar, de asemenea veţi putea economisi timpul şi mijloacele financiare.



Tipar digital – este un mod de tipar foarte popular, care de obicei se foloseşte pentru tipărirea de tirajuri mici. Întreg procesul este realizat de pe calculator, şi nu cere pregătire prealabilă pentru tipar. Tiparul digital a fost şi va rămâne o metodă clasică de tipar, care permite primirea unui produs de înaltă calitate care să se evidenţieze prin vietatea culorilor, transmiterea fidelă a semitonurilor şi claritatea chiar şi a celor mai mărunte detalii. Această metodă de tipar se potriveşte pentru tipărirea broşurilor, prospectelor, revistelor. Pachetelor din hârtie, posterelor, indicatori de preţ, tag-uri, etichete, cataloage şi calendare.



Tiparul format mare se foloseşte pentru imprimarea produselor de publicitate stradală, postere, shelftalk-ere, pe peliculă sau hârtie.



UV Printing - Imona grup ofera servicii de tiparire si UV printing ecologic, care ofera o producere rapida a produselor de orice dificultate si pentru orice suprafata.



Flexografia - Tipografia Imona Grup produce produse flexografice datorita celor mai inovatoare tehnologii pentru domeniul flexografic pe diverse tipuri de materiale cu grosimea de la 12 microni cu un avantaj unic de intoarcere si tiparire pe partea opusa/cleioasa a materialului - “delam-relam”, cu folie fierbinte sau rece, dupa preferintele clientului, stantare, perforare de orice dificultate in citeva etape (pentru o linie perforata de rupere sau crestatura), dar si laminare.



Datorita Flexografiei se indeplineste tiparirea etichetelor pentru produsele alcoolice si cele slab alcoolice, pentru produsele de uz casnic, pentru produsele cosmetologice si parfumerice, pentru produsele de alimentare, etichete termice, produse farmaceutice.


Specializare tipar FLEXO, Tipar offset, tipar digital, tipar format mare, tipar UV, reclama vizuala, panotaj stradal.
Alte servicii: Carti, reviste, cutii, ambalaj, etichete, brosuri, calendare, suvenire cu tipar, postere, materiale pentru mercantizare




 





Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten