TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

Jorge Dental Studio - Clinica stomatologica

(1 Evaluare)
Tel: +373 22 930077
Mob.: +373 60 530025
Молдова, 2001, Chisinau, str. Ismail, 21
Program de lucru
Zilnic:9:00–19:00 Sîmbătă:9:00–14:00 Duminică–chemări urgente
Date de înregistrare
c/d: 1011600037762

«Jorge Dental Studio» - este o nouă clinica stomatologică modernă, care şi-a început activitatea în iulie 2013, în centrul or. Chişinău (str. Ismail, 21). 
 
Fondatorul și medicul-șef al clinicii este Dr. Gheorge Ciuperca, doctor-stomatolog, de două ori campion al Moldovei în domeniul restaurării dinților frontali, specialist de înaltă calitate, cu peste 15 ani de experienţă în domeniul stomatologiei.Toate activitățile clinicii se desfășoară sub stricta supraveghere şi control al fondatorului și liderului său, care are toată responsabilitatea faţă de pacienții săi și asigură o îngrijire de înaltă calitate. Anume din acest motiv clinica «Jorge Dental Studio» — este una dintre puținele clinici care pe bună dreptate poate fi numită Clinică Stomatologică cu Titlu de Autor.
 
Clinica noastră stomatologică Vă oferă o gamă completă de servicii stomatologice: 
- terapie (tratarea cariei, endodontia,restaurarea artistică);
- igiena profesională a cavităţii bucale, înălbirea dinţilor;
- ortopedie (sau proteza);
- chirurgie (inclusiv și implantologie);
- ortodonţie (corectare de malocluzie, aliniere);
- stomatologie pediatrică.
 
 
În clinica de autor «Jorge Dental Studio» o atenţie deosebită i se acordă aspectului estetic al stomatologiei moderne, adică reproducerii cît mai exacte a frumuseții naturale a dinților — restaurării formei anatomice (movile, pante, muchii ascuțite), culorii, claritătii, structurii, strălucirii dintelui.
 
Orice servicii în clinica noastră vor fi furnizate, ţinînd cont de estetica naturală, armonia danturii şi caracteristicile individuale ale pacientului. Despre faptul că ați vizitat un medic dentist se va putea afla doar din cartela medicală.
 
O altă trăsătură distinctivă a clinicii noastre este că fiecare medic dentist are propria sa specializare, aceasta ne permite să atingem o înaltă calitate de îngrijire. Noi ţinem la reputația noastră și monitorizăm cu atenţie nivelul profesional de pregătire al specialiştilor noştri şi calitatea serviciilor oferite. Avem un sistem special de control al calității – investigări gratuite, oferite pacienţilor, după 3, 6 şi 12 luni după tratament.
 
Serviciile oferite de clinica noastră se deosebesc atît prin prin calitate înaltă, cît și prin prețuri rezonabile. Mai detaliat despre prețuri și politica de preţuri aflați în compartimentul «Prețuri».
 
Clinica “Jorge Dental Studio” este dotată cu cele mai performante echipamente stomatologice (produse în Germania, Japonia, Elveția), cu radioviziograf, aici se utilizează doar cele mai noi materiale și tehnologii (restaurarea artistică a dinților, ceramica fără metal, protezarea detașabilă modernă, sistemul de curățare Air Flow, implanturi ...).
 
În concluzie ţinem să menţionăm locaţia convenabila a clinicii. Ea este situată în centrul Chișinăului pe str. Ismail, 21 (mai sus de b-dul Ștefan cel Mare și Sfînt, mai jos de str. 31 August), la 300 de metri de centrul comercial ”UNIC” și la doar 50 de metri de două parcări securizate. 
17.03.2014, 14:34

Мастера своего дела

Многие говорят, и лишь немногие делают. Медики этой клиники мастера высшего класса!
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten