TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

LE BRIDGE CORPORATION LIMITED S.R.L.

(1 Evaluare)
Tel: +373 22 410000
Fax: +373 22 410000
Moldova, 2023, Chisinau, str. Varniţa 6
Program de lucru
Luni-Vineri: 08:00-17:00
Date de înregistrare
c/d: 1002600017397

Le Bridge Corporation Limited este un grup de companii, care îmbină cu success mai multe domenii de activitate.

Distribuție – Le Bridge Corporation este distribuitor oficial British American Tobacco, Imperial Tobacco și Habanos. Deasemenea, compania este distribuitorul oficial al fabricii de producere a înghețatei Sandriliona și a Fabricii de lactate Inlac.

Transport internațional – Le Bridge este posesorul unui parc impresionant de automobile TIR de ultimă generație, dotate cu refrigeratoare și asistate de un departament de logistică experimentat.

Rețeade magazine Duty Free – Le Bridge este proprietarul unei rețele unice de magazine Duty Free, care îmbină luxul și prețurile duty free, oferind o nouă experiență de shopping. Magazinele sunt situate în Aeroportul Internațional Chișinău și la punctele de trecere a frontierei moldo-române în Leușeni, Sculeni, Costești, Giurgiulești și Cahul.

Producție de înghețată – Le Bridge este proprietar majoritar al Fabricii de înghețată Sandriliona, producția căreia este cunoscută nu doar în Republica Moldova ci și în Asia și Africa, grație unui program propriu de export, logistică și transport internațional.

La ora actuală Le Bridge Corporation Limited este unul dintre cei mai importanți investitori francezi din Republica Moldova și cea mai mare companie moldo-franceză ca număr de angajați – circa 1 200. Majoritatea covârșitoarea angajaților posedă licențe de studii superioare, iar efectivul de management – licențe MBA și PhD.

Operând cu success în Republica Moldova și România, Le Bridge Corporation Limited tinde în permanență spre modernizarea și diversificarea business-ului, urmărind atent cele mai moderne metode de administrare a afacerilor și promovând o politică de perfecționare continuă a personalului.

Cunoscând și analizând în permanență nevoile clientului, Le Bridge Corporation oferă servicii de o excelentă calitate profesională, creând valoare și contribuind la creșterea economică a Republicii Moldova și la performanța toturor partenerilor săi.


Specializare Distribuitor oficial British American Tobacco, Imperial Tobacco și Habanos
Mărci British American Tobacco, Imperial Tobacco, Habanos
Alte servicii: Reţea de magazine
Contacte suplimentare Le Bridge Corporation Limited Tel./Fax +373 22 410000; Departament Tobacco Tel./Fax +373 22 478270; Departament Alimentare Tel./Fax +373 22 410000; Departament Duty Free Tel./Fax: +373 22 410000; Departament Transport Internațional Tel./Fax: +373 22 478279
 
22.05.2013, 15:19

классная компания

По вашему вопросу предлагаем вам широкий выбор предложений по доставке вашего груза

Информационный транспортный сайт грузоперевозок www.com-stil.com

Транспортный портал http://www.youtube.com/watch?v=mDKQlSQk1fI

«Международные грузоперевозки».
«Морские контейнерные перевозки».
«Внутренние перевозки по странам».
«Доставка посылок, бандеролей»
«Международные пассажирские перевозки».
Найти транспортную компанию, заказать перевозку всё это в www.com-stil.com


Транспортный портал www.com-stil.com один из немногих где позиционируются транспортные компании и частные перевозчики всех категорий перевозок , из разных стран.

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten