TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

Lagmar Impex SRL- Companie de constructii

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 855196
Fax: +373 22 855197
Mob.: +373 60 019190
Moldova, 2020, Chisinau, str. Socoleni 17/1
Program de lucru
Luni- Vineri: 09:00 – 18:00
Date de înregistrare
c/d: 1002600012831

Compania S.C.Lagmar-Impex S.R.L. reprezintă un cerc de profesioniști din domeniul imobiliar, constituindu-și activitatea din anul 2008 pe segmentul construcțiilor de profil extins, astfel ca: construcții de clădiri și reconstrucții.

Compania mizează pe calitatea produsului finit, iată de ce, în procesul de construcție, utilizeaza doar materiale și produse de talie internațională și națională ca BAUMIT, SUPRATEN, BAXI, ROMSTAL blocurile celulare aerate (BCA) YTONG. Utilizarea acestora presupune Soluția ideală dintre preț și calitate!

Activitățile alternative de proiectare, urbanism, inginerie și alte servicii imobiliare plasează compania în topul competitorilor de pe piața natională a construcțiilor.

Compania este actulamente reprezentată prin patru proiecte comerciale si private, printre care și blocul de oficii de pe strada Socoleni, sectorul Rîșcani, care a devenit în 2011 sediul companiei SC Lagmar-Impex SRL. Clădirea reflectă cu demnitate formatul companiei, în termen de arhitectură și design, impresionînd prin coloristica și stil unic.

În perioada imediat apropiată vor fi date în exploatare două proiecte - blocul locativ cu 8 etaje de pe strada Vasile Lupu sectorul Buiucani și centrul comercial de pe strada Mircea cel Batrîn, sectorul Ciocana.
Specializare Companie de constructii
Alte servicii: Construcția spațiilor și clădirilor sigure; Respectarea necesităților clienților și definirea priorităților acestora; • Crearea unei imagini de încredere; • Crearea anuală a 100 locuri de muncă active; • Oferirea unui climat organizațional și a condițiilor tehnice de lucru adaptate securității în muncă; • Contribuirea la modernizarea imaginii Chișinăului etc.
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2022 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten