TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

MIUL-IMPEX S.R.L. - Haine Speciale

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 906161
Moldova, MD-2059, Chişinău, str. Calea Moșilor, 40
Site: www.miul.md
Program de lucru
Luni-Vineri : 09.00-17.00
Date de înregistrare
c/d: 10036500000408

Compania "Miul-Impex", oferă spre vânzare uniforme frumoase şi de calitate pentru industria uşoară, cea de construcţii şi pentru organizaţiile agricole, magazine, în conformitate cu standardele actuale. Îmbrăcămintea specială include jachete, costume, pantaloni, halate şi multe altele. Mănuși de lucru model cu un deget și modele cu cinci degete - toate tipurile de mănuşi de lucru pentru diferite scopuri.

Echipamente de protecţie personală - toate mijloacele posibile de protecţie de la echipamente respiratorii până la măști de protecție contra gazelor. Îmbrăcămintea specială nu reprezintă doar o uniformă pentru angajați, ci se referă și la comoditatea personalului şi cel mai important - la siguranţa acestora. Compania "Miul-Impex" vinde atât haine de vară, cât şi de iarnă, la comandă; este posibil și pe baza schiţelor şi conform exigențelor declarate de către client. În cadrul producţiei uniformelor sunt folosite ţesături din bumbac, precum şi recentele inovații cu diverse impregnaţii, oferind un nivel ridicat respingere a apei şi murdăriei, a petrolului și benzinei, rezistente la abraziune, temperaturi joase şi ridicate.

Compania oferă securitate completă în ceea ce privește orice îmbrăcăminte, uniformă, încălțăminte de lucru şi echipamente de protecţie; Comoditatea efectuării comenzilor (biroul şi depozitul se află într-un singur loc, ceea ce asigură economisirea semnificativă a timpului şi eforturilor). "Miul-Impex" – este o garanţie a calității, stabilității aprovizionării, asortiment vast, și cel mai important, prețuri reduse.


Specializare Haine şi încălţăminte speciale, Echipament de protecţie
Alte servicii: Haine şi încălţăminte speciale, Echipament de protecţie
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten