TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

SCARLET Salon de Mariaj

(1 Evaluare)
Tel: +373 22 927061
Fax: +373 22 927061
Mob.: +373 79 465718
Moldova, 2072, Chisinau, str. Valea Crucii 10, ap.3
Program de lucru
Luni-Vineri: 11:00 - 20:00, Sîmbătă-Duminică: 10:00 - 14:00
Date de înregistrare
c/d: Patent Seria AB№122681


Scarlet

Salonul „Scarlet” vă salută!

Experienţa de douăzeci de ani a salonului nostru este etalonul unui profesionalism absolut nu doar în alegerea rochiei de mireasă, dar şi a imaginii desăvârşite a miresei.

Colecţia de rochii de mireasă exclusive a salonului nostru, pe care o propunem spre atenţia dumneavoastră se deosebeşte printr-o diversitate de stiluri, ceea ce permite oricărei fete să-şi găsească rochia sa de vis. O gamă largă de accesorii (mănuşi, diademe, voalete, bijuterii) va completa imaginea dumneavoastră irepetabilă şi superbă de mireasă. Pentru cele mai tinere domniţe vă prezentăm o colecţie de rochiţe pentru copii. Vă putem oferi tot ce-i mai bun, pentru a vă accentua individualitatea: haine de nuntă, servicii de coafor şi stilist, servicii foto-video. De asemenea, salonul nostru oferă servicii de confecţionare exclusivă şi de calitate înaltă a vestimentaţiei de nuntă conform idelor dumneavoastră.

Vizitaţi-ne şi veţi rămâne plăcut surprinşi de atmosfera, rochiile, calitatea deservirii, şi desigur că fiecare mireasă va primi un cadou plăcut din partea salonului nostru!

Salonul de mariaj „SCARLET” împreună cu brandul cosmeticii decorative de elită „BREMANI” vă propune spre atenţia dumneavoastră un defileu de nuntă care a avut loc la 03 martie în „Casa Sărbătorii”. La acest festival au fost prezentate noua colecţie de vestimentaţii de nuntă a anului 2012 şi machiajul în baza cosmeticii decorative „Bremani”!
Specializare Salon de mariaj
Mărci BREMANI
Alte servicii: rochii de mireasa, mănuşi, diademe, voalete, bijuterii
 
6.03.2015, 7:59

Autor: GPOMO3EKA
Прекрасные платья, отличные цены, великолепное обслуживание. Учтена каждая мелочь. Спасибо!
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten