TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

STROYLUX S.R.L.- materiale de constructii

(0 Evaluare)
Tel: +373 231 71349
Fax: +373 231 71349
Moldova, MD-3128, Balti, str. Feroviarilor, 38 A

Magazinul online «Stroy Lux» activează în domeniul vânzării materialelor de constructie pentru reparație și finisare la preț angro și cu amănuntul începând cu anul 2001. Noi livram produsele la adresa cumparatorului și lucram atât cu clienții privați cit și organizațiile mari din Chișinău și Bălți.

O gamă largă de materiale de construcție și instrumente pentru reparații


Scopul comapiei este - de a oferi clienților toate produsele și serviciile necesare. În catalogul magazinului on-line de materiale de constructie gasiti tot ce aveti nevoie din gama produselor: amestecuri uscate, acoperiri pentru pardoseli, materiale de constructii, tavane, vopsele, lacuri și multe alte tipuri de materiale.

Cooperarea cu magazinul «Stroy Lux» pentru client - pe deplină măsură îndeplinește obiectivul de construire a materialelor de construcție necesare.

Toate denumirile de produse afișate în catalog, sunt fiabile și sunt populare în rândul profesioniștilor și maeștrilor de șantier. Ridicarea clădirii folosind tehnologii avansate sau reparații casă / birou, aici veți găsi toate instrumentele necesare și elementele pentru complexe, precum și pentru reparații parțiale. Toate denumirile de produse din materiale magazin de construcții au pașapoarte de calitate.

Materiale de constructii in Chisinau


Construcția unei case sau reparații în apartament nu se poate efectua fără achiziționarea materialelor de construcție, lista carora trebuie să fie deja în fața Dvs. Desigur, puteți merge la modul tradițional - un tur in toate magazinele de materiale de constructie din capitala sau sa oferiți achiziționarea materialelor de constructie necesare pentru maistrul.
Cu toate acestea, soluția cea mai rațională și rentabilă este de a cumpăra materiale de construcții în magazinul online. Avantajele sunt evidente: a face o alegere într-un mediu relaxat și confortabil, aveți posibilitatea de a calcula costurile și să comparați prețurile materialelor de construcții de la diferiți furnizori, pentru a lua în considerare costul de transportare și de a alege oferta cea mai avantajoasă.


 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten