TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

SUDZUCKER MOLDOVA S.A., I.M.

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 202333
Fax: +373 22 240707
Moldova, 2009, Chişinău, str. Timiș 19
Program de lucru
Luni-Vineri: 08.30-17.30
Date de înregistrare
c/d: 1002600008706

Compania mixtă, moldo-germană, SUDZUCKER-MOLDOVA S.A., reprezintă liderul ramurii de cultivare a sfeclei de zahăr şi producere a zahărului din Republica Moldova. Actual compania deţine 3 fabrici de zahăr. Pentru producerea zahărului sunt implicate 2 fabrici, cea din Drochia şi Făleşti, iar la fabrica de zahăr din Alexandreni a fost amplasat un centru modern de logistică şi ambalare. Acţionarul principal al companiei este concernul european, Südzucker AG, care este cel mai mare producător de zahăr din lume. Din cadrul acestui concern fac parte fabrici de zahăr din Germania, Franţa, Belgia, Polonia, Austria, Ungaria, Cehia, Slovacia şi România.

În anul 2008 SUDZUCKER-MOLDOVA S.A. a fost certificată după standardele internaţionale ISO 9001:2000 şi НАССР.
Mărcile comerciale ale companiei SUDZUCKER-MOLDOVA S.A. sunt : « Domniţa » şi « Zahăr Cinci Inimioare ».
Din luna decembrie 2009, consumatorilor sunt oferite noi tipuri moderne de ambalaj a zahărului « Cinci Inimioare », punga de hârtie de 1 kg şi zahăr ambalat în baghete a cîte 5 g– baghete mici umplute cu zahăr, care sunt servite în cafenele, restaurante, birouri, etc.

Pentru brand-ul « Domniţa » în afară de ambalajul tradiţional din plastic de 1 kg, SUDZUCKER-MOLDOVA S.A. a lansat un nou ambalaj original, « Domniţa » de Sezon, de 5 kg.
"Experienţa europeană şi calitatea de lider pe piaţă ne face responsabili şi ne oferă posibilitatea de a contribui la crearea unei agriculturi cu profituri înalte prin intermediul introducerii tehnologiilor agricole şi industriale înalt eficiente şi econome din punct de vedere al resurselor, cît şi de a spori şi realiza maximal potenţialul principalului nostru partener – pămîntul generos al Moldovei".


Specializare Liderul ramurii de cultivare a sfeclei de zahăr şi producere a zahărului
Mărci Domniţa, Zahăr Cinci Inimioare, Dalba
Alte servicii: Producere Zahăr
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten