TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

SYNEVO - Analize medicale de laborator

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 856990
Moldova, MD-2025, Chișinau, str. Nicolae Testemitanu, Nr. 37
Program de lucru
Lu-Vi: 07.30-18.00; Sâ: 08.00-14.00
Categorii
Date de înregistrare
c/d: 1011600010668

Actualmente Synevo Moldova administrează o rețea națională de 4 laboratoare și 22 de centre de recoltare a probelor biologice și oferă peste 1500 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator.

Înființat în 1995 ca urmare a creșterii cererii pentru servicii de îngrijire medicală de înaltă calitate în Polonia, Medicover s-a extins ulterior și în alte țări, unde răspunde aceluiași tip de nevoi. În prezent, cele mai importante piețe pentru Medicover sunt cele din Polonia, Germania, România și Ucraina. Medicover furnizează o gamă largă de servicii de îngrijire medicală prin intermediul unei rețele extinse de clinici ambulatorii, spitale, unități de îngrijire de specialitate și laboratoare, din cadrul a două divizii – Servicii de Diagnostic și Servicii Medicale.

Divizia de Servicii de Diagnostic – rețea de servicii clinice de laborator de scară internațională și experiență locală, care oferă soluții clinice complete, cu un important patrimoniu de inovație. Prin rețeaua de 91 de laboratoare și peste 454 de puncte de recoltare a sângelui standardizate și de înaltă calitate din opt țări, divizia Servicii de Diagnostic furnizează peste 3.000 de tipuri de servicii, de la analize de sânge uzuale până la diagnostice avansate, și realizează peste 115 milioane de teste anual.

Ȋncepând cu Octombrie 2011, SYNEVO a lansat operaţiunile şi ȋn Republica Moldova, prin amenajarea unui laborator privat ȋn Chişinau, respectând cele mai ȋnalte standarde de calitate din domeniu.

Divizia de Servicii Medicale – furnizor de îngrijire medicală integrată predominant finanțată de angajatori, care oferă planuri de beneficii ce variază de la asistența medicală primară la cea specializată și la asistență medicală în spitale.


 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten