TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

Scavolin SRL - TocoTour - Agentie de turism

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 220000
Fax: +373 22 211152
Moldova, MD-2012, Chisinau, str. Mitropolit Varlaam, 69
Program de lucru
Lu-Vi: 09:00-18:00
Categorii
Date de înregistrare
c/d: 1003600036481

Compania ,,TOCO TUR” activează cu succes pe parcursul a 10 ani pe piaţa turistică din Moldova. În acest răstimp compania a acumulat destulă experienţă care ne permite să afirmăm că echipa noastră cunoaşte toate necesităţile clienţilor şi îşi exercită funcţiile calitativ.

Agenţia ,,TOCO TUR” activează pe piaţa turistică din Moldova din 1998. Compania TOCO TUR este una dintre primele companii pe piaţa serviciilor turistice care a organizat zboruri directe Chişinău-Antalya. TOCO TUR lucrează doar cu parteneri de încredere care garantează turiştilor ohihnă excelentă. Personalul companiei comunică în rusă, română, engleză şi turcă şi va fi încîntat să vă ajute la alegerea destinaţiei pentru Dumneavoastră şi familia Dumneavoastră, indiferent dacă doriţi un loc de relaxare comod, liniştit şi modest, sau dacă doriţi să vă dăruiţi o vacanţă minunată într-un hotel de cinci stele.

Prioritatea de bază a companiei noastră o reprezintă clientul. Deservirea individuală şi de calitate începe din primele momente de comunicare cu clientul şi continuă pe întreg procesul de formare, organizare şi pregătire a călătoriei.

Nivelul înalt de profesionalism al colaboratorilor noştri şi relaţiile de succes stabilite cu operatori importanţi caracterizează calitatea produselor turistice de care dispunem şi determină dorinţa noastră de a fi primii pe piaţă. Specialiştii noştri depun eforturi pentru inaugurarea noilor rute turistice, pentru perfecţionarea organizării odihnei şi programelor turistice pe tot parcursul anului!


Specializare Agentie de turism
Mărci GLORIA SERENITY RESORT 5*, HELENA SANDS (SUNNY BEACH), VILLA LIST (SOZOPOL
Alte servicii: Excursii, Odihna la mare, rezervarea biletelor, Organizarea excursiilor, turism cultural, suport viza
 Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2021 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten