TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

VIVI-Spa - Salon de frumusete

(0 Evaluare)
Tel: +373 22858486, +373 22858487
Fax: +373 22855196
Mob.: +373 69254119
Moldova, 2020, Кишинев, str. Socoleni 17/1
Program de lucru
Marti-Duminica : 09:00-21:00
Date de înregistrare
c/d: 1003600100995

Sanus per aquam-Sănătate prin apă. Acest concept a fost cunoscut încă în timpurile Romei Antice cînd romanii îşi tratau bolile cu ajutorul băilor în apă termală şi a scăldatului în apă termală. Această metodă de tratare a primit denumirea de SPA.
Aceasta reprezintă un complex de proceduri şi programe îndreptate spre întremarea sănătăţii, schimbării imaginii exterioare cu ajutorul procedurilor acvatice şi a hidro-masajului. SPA este şi un set complet de proceduri cosmetice cu ajutorul cărora vă veţi putera relaxa şi avea grijă de corp.
Procedurile de care puteţi avea parte în salonul VIVI SPA vă va oferi un rezultat minunat, vizibil şi de lungă durată, de transformare exterioară, dar şi interioară.
VIVI SPA vă propune o gamă largă de servicii care se bazează pe preferinţele şi dorinţele dumneavoastră. Noi apreciem timpul pe care îl aveţi, de aceea fiecare vizită la salon vă va aduce multă satisfacţie şi plăcere. Fără îndoială, veţi căpăta frumuseţe, sănătate şi o stare de spirit bună.
Experienţa specialiştilor noştri în combinaţie cu metodele tradiţionale SPA, procedurile exotice, uleiurile eterice aromate, asigurarea premium-clasa vă vor face să simţiţi beneficiile şi plinătatea timpului petrecut aici pentru îmbunătăţirea stării dumneavoastră.
Ritmul de viaţă este atît de alert încît procedurile de la salonul nostru vor deveni ca o gură de aer proaspăt ce dă puteri pentru prelungirea activităţii dumneavostră.
Astăzi conceptul de SPA este cunoscut multor oameni. Oamenii ştiu bine care sînt avantajele apei asupra organismului. Apa asigură sănătatea şi vioiciunea organismului dumneavoastră.


Specializare Salon de frumusete
Alte servicii: Masaj, Cosmetologie, Epilare, Servicii de infrumusetare
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten