TOTUL
Firme
Moldova
Internet
Caută:
în

WIZA / Inermebex SRL - Bucatarii la comanda

(0 Evaluare)
Tel: +373 22 521068
Fax: +373 22 533551
Mob.: +373 69 731319
Moldova, MD-2001, Chisinau, str. Pandurilor, 54
Site: www.wiza.md
Program de lucru
Lu-Vi: 09.00–18.00; Sâ: 10.00-16.00
Date de înregistrare

Compania Intermebex lucrează pe piața din Moldova din anul 1997. În prezent activitatea companiei este axată pe producerea seturilor de bucătărie sub marca comercială Wiza,care pot fi procurate în magazinele reprezentanților noștri.

Calitatea bucătăriilor Wiza se determină, în primul rând, prin atitudinea personalului de lucru - acei oameni, care își iubesc lucrul și profesionalismul acumulat. Noi facem mobilă cu adevărat bună, care poate satisface cerințile chiar și celor mai exigenți clienți.

Calitatea

În activul companiei - propriul complex de producere și depozitare, echipat cu utilaj modern de la producătorii europeni de top. În producere se utilizează materiale doar de la brandul cunoscute mondial.

Productivitatea înaltă

Datorită automatizării înalte a procesului de producere și organizării corecta a procesului tehnologic, comenzile individuale și de serie se execută operativ și calitativ.

Prețul optim

Datorită tehnologiilor moderne, utilajelor puternice, precum și relațiilor directe cu furnizorii, noi reușim deja mulți ani la rînd să menținem costul producerii la un nivel destul de jos, respectând principul raportului ideal între "preț-calitate". Iar spectrul large de modeluri - de la clasa "econom" până la clasa "lux" oferă posibilitatea alegerii bucătăriei din orice categorie de preț.


Mărci WIZA
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2022 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten