TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet
Copiii - Toate articolele expert
Tesoro mio sărbătoreşte 1 iunie cu reduceri
Tesoro mio sărbătoreşte 1 iunie cu reduceri
Zilnic le cumpărăm copiilor noşrti, practic tot ce îşi doresc, dulciuri, jucării, cărţi şi multe alte lucruri. Îi răfăţăm în fiecare zi, le acordăm timp şi le oferim dragostea nosatră. Dar 1 iunie este o zi mai specială pentru ei, au Citeşte mai departe »
Reguli în cumpărarea unei jucării
Reguli în cumpărarea unei jucării
3.01.2013, 13:23
Jucăriile sunt comorile copilăriei, atîta vreme cît ele sunt alese cu grijă de către părinţi. Adulţii sunt responsabili să ia de pe rafturile cu jucării doar produse potrivite pentru micuţul lor, jucării care să nu poată răni copilul în Citeşte mai departe »
Tesoro mio la Shopping Malldova
Tesoro mio la  Shopping Malldova
Acum Tesoro este mult mai aproape de DVS. Recent, Tesoro mio a deschis un nou magazin de vestimentaţie şi încălţăminte pentru copii în incinta centrului de agrement Shopping Malldova. Aici puteţi găsi un larg sortiment de articole vestimentare Citeşte mai departe »
“Servește MyO2 ,îngeraș!“
“Servește MyO2 ,îngeraș!“
Bucuria de a fi mamă … Întîia privire conștientă a micuțului,primul zîmbet,primul dinte,primul pas,primul cuvînt rostit - «mаmа». Iradiați de fericire,uitînd de insomnia bebelușului de noaptea trecută. Îi Citeşte mai departe »
Dragostea părintească-un scut protector.
Dragostea părintească-un scut protector.
12.06.2012, 6:36
Părinții au o mare influență asupra stării psihologice a copiilor, cel puțin așa susțin cercetătorii universității din McGill. Ei au descoperit că grija părinților poate ,,determina” comportamentul copiilor în diferite situații de stres. Dacă Citeşte mai departe »
Pensiunea “Tiras” – paradisul familiei tale!
Pensiunea “Tiras” – paradisul familiei tale!
28.05.2012, 11:41
Aveți o familie mare și căutați un refugiu de gălăgia și forfota urbană? Aerul curat și atmosfera armonioasă este medicamentul cel mai eficient pentru o viață sănătoasă în perfectă armonie și echilibru pentru copii și Dvs. Pensiunea Citeşte mai departe »
Vaccinarea copiilor - "pentru" şi "contra"
Vaccinarea copiilor - "pentru" şi "contra"
24.04.2012, 8:22
Vaccinarea prevede programul de imunizare de rutina adoptată în fiecare ţară. Acest calendar conţine informaţii despre momentul de prima vaccinare şi de re-vaccinare de la naştere până când copilul ajunge la o anumită vârstă. Pentru Citeşte mai departe »
Maternitatea surogat: pro și contra
Maternitatea surogat: pro și contra
25.01.2012, 13:00
Săptămîna trecută la emisiunea televizată de pe postul ,,Publika TV” directorul centrului de sănătate a reproducerii și genetică Veaceslav Moșin a declarat că curînd și în Moldova maternitatea surogar va fi posibilă. Conform Citeşte mai departe »
Cauzele apariției sentimentului de frică la copii
Cauzele apariției sentimentului de frică la copii
12.01.2012, 8:17
Foarte mulți părinți sînt îngrijorați de apariția sentimentului de frică la copii lor. Frica apare din instinctul de autoconservare, care constă în apărarea însoțită de schimbări fiziologice. Putem spune că frica este o reacție de Citeşte mai departe »
Copilul capricios: cum să procedăm?
Copilul capricios: cum să procedăm?
7.11.2011, 10:12
Dacă aveți copii, atunci nu o dată v-ați gândit cum să luptați corect cu capriciile lor. Un adult hotărât, care știe ce vrea și ce are de făcut, îl face pe copil să se simtă în siguranță, de aceea îl ascultă, chiar dacă, la Citeşte mai departe »
Copiii şi Halloweenul
Copiii şi Halloweenul
21.10.2011, 8:14
În ajunul sărbătorii Halloween organizaţia «Safe Kids» a analizat securitatea copiilor care în timpul acestei sărbători se află pe străzi fără supravegherea maturilor. S-a constatat că anume în această sărbătoare foarte mulţi Citeşte mai departe »
Cum învățăm copilul să fie rezistent?
Cum învățăm copilul să fie rezistent?
20.09.2011, 9:07
În zilele noastre magazinele sunt pline de jucării diverse, începînd cu personajele desenelor animate și terminînd cu constructori pentru copii. Pe de o parte, e bine că au trecut timpurile, cînd păpușa Barbie devenea un vis Citeşte mai departe »
A început școala: cum să-ți ajuți copilul?
A început școala: cum să-ți ajuți copilul?
10.09.2011, 9:30
Au trecut de-abia câteva zile de la începutul noului an școlar, însă mulți dintre părinți au reușit să sesizeze povară acestei munci grele, căci este bine cunoscut faptul, că părinții învață alături de copiii săi. Deosebit de greu Citeşte mai departe »
Metodele moderne de depistare a sarcinii
Metodele moderne de depistare a sarcinii
6.09.2011, 10:37
Întrebarea ”sânt eu oare însărcinată?” – se pare că și-a pus-o fiecare femeie, și nu o singură dată. Dereglarea ciclului menstrual este un fenomen inevitabil. Stresul, schimbările de climă, furtunile magnetice și multe Citeşte mai departe »
Vârsta optimă pentru naşterea copilului
Vârsta optimă pentru naşterea copilului
12.08.2011, 11:50
În viaţa fiecărei femei apare momentul când ea începe să se gândească la copii. Fiecare organism este unic, de aceea ceasul biologic începe să bată pentru fiecare în timp diferit. Dar întrebarea referitor la Citeşte mai departe »
1 2
Arhiva articolelor
01
2022
Septembrie 2021 Octombrie 2021 Noiembrie 2021 Decembrie 2021 Ianuarie 2022
          1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31            
l ma mi j v s d l ma mi j v s d l ma mi j v s d
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1