TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Novelis-Impex: ambalaje de la producători mondiali

19.08.2011, 8:01 | NOVELIS-IMPEX S.R.L.
Produsele, care își păstrează forma perfectă, aspectul exterior și calitatea înaltă, joacă un rol decisiv în formarea unui nivel ridicat de încredere față de compania - producător și influiențează asupra cererii stabile de marfă din partea distribuitorilor și cumpărătorilor.

Anume din acest motiv, cele mai mari companii de industrie alimentară din Republica Moldova acordă o atenţie deosebită condiţiilor de ambalare calitativă, transportărilor și depozitărilor ale produselor.

Compania NOVELIS-IMPEX este cea mai mare companie din Republica Moldova, care mai mult de 4 ani realizează livrarea en-gros și comercializarea produselor de ambalare pentru întreprinderile moldovenești.

Produsele de ambalare Novelis-Impex prezintă ambalaje de la producătorii bine cunoscuți în Europa: Kreis Pack, Lin Pac, Plast-Box, PlastCo, Shoeller Arca Systems, Zenit.

Din asortimentul produselor Novelis-Impex puteți alege diferite ambalaje pentru transportarea și depozitarea produselor:

- ambalaje din polistiren OPS (de unică folosință) pentru depozitarea și transportarea produselor alimentare: pește, semiproduse, prăjituri, torturi, salate, legume, gustări reci, înghețată, sushi;

- ambalaje din polistiren expandat EPS: cutii, pahare, farfurii, lunch box;

- matrițe din aluminiu pentru păstrarea şi transportarea produselor alimentare, semiproduselor, care necesită tratament termic în cuptoarele cu microunde sau electrice;

- ambalaje din polipropilenă (PP) şi găleţi de plastic: pentru depozitarea şi transportarea de carne, peşte, fructe, produse vegetale, ketchup, maioneză, conserve, salate, produse lactate, miere, si vopsele. Oferă păstrarea ermetică, este prevăzută închiderea cu sigiliu;

- cutii de plastic, containere si palete: ambalaj reciclabil pentru transportarea şi depozitarea produselor lactate, produselor din carne, peştelui, fructelor, legumelor, pâinei şi produselor de panificaţie. Ambalajele sunt rezistente la deteriorări mecanice, temperaturi joase şi înalte.

Ambalajele Novelis-Impex corespund standardelor de calitate cerute și au certificate de igienă.

Puteți alege ambalaje de diferite forme, mărimi si culori.
Este posibilă individualizarea ambalajului după formă, culoare și mărime.

Devenind clientul Novelis-Impex, puteţi conta pe înaltă calitate de păstrare a produsului Dumneavoastră, puteți primi cele mai recente oferte din sfera de ambalare, precum şi pe satisfacerea maximă a cerințelor Dumneavoastră!

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Novelis-Impex: ambalaje de la producători mondiali
Novelis-Impex: ambalaje de la producători mondiali
Produsele, care își păstrează forma perfectă, aspectul exterior și calitatea înaltă, joacă un rol decisiv în formarea unui nivel ridicat de încredere față...
19.08.2011

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1