TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

,,Comarsini Grup” – partenerul de încredere în fabricarea mobilei

15.11.2011, 9:11 | Comarsini Grup S.R.L.
O veche zicală spune: ,,Casa mea - cetatea mea”, iar contemporanietatea spune: ,,mobila mea - comfortul meu”.

Din acest motiv pentru clienţii producătorilor de mobilă moale contează nu doar designul exclusivist, dar şi calitatea materialelor din care este fabricată. Secretul succesului în bussinesul mobilier constă în alegerea corectă a poliuretanului pentru canapele şi fotolii.

Pe piaţa mobilieră a Moldovei există o serie de companii care oferă meşterilor în fabricarea mobilei un asortiment larg de spumă de cauciuc pentru capitonarea produselor.LEAD Technologies Inc. V1.01

Liderul indiscutabil în această sferă şi un partener de încredere este compania ,,Comarsini Grup”.

Reprezentantul oficial al producătorului de frunte de spumă poliuritanică


,,Comarsini Grup” livrează pentru afacerea dumneavoastră în domeniul mobilei poliuritan ecologic, elastic şi de calitate înaltă marca ЭКАС ,care aparţine producătorului de frunte de poliuritan ,,Interfom” de pe teritoriul ţărilor CSI şi ţărilor baltice.
Compania garantează calitatea poliuritanului producătorului străin, avînd certificat de siguranţă TUV Rheinland-Toxproof şi activînd în conformitate cu standardul ISO 9001.

Materiile prime de import din care este fabricată spuma poliuritanică ЭКАС este produsă după o tehnologie unicală a liderilor mondiali în acest domeniu, precum BAYER, BASF, SHELL şi DOW. Aceştia au cunoscut succesul datorită unui sistem automatizat de spumare a materiei prime şi datorită muncii angajaţilor calificaţi.
LEAD Technologies Inc. V1.01
De aceea indicii fizico-matematici ai poliuritanului companiei ,,Comarsini Grup” provoacă cumpărătorilor voştri emoţii plăcute atît la executarea externă a mobilei moi, cît şi în timpul odihnei pe mobiila fabricată de dumneavoastră.

Un Asortiment Bogat


Compania ,,Comarsini Grup” propune atenţiei dumneavoastră mai mult de 10 tipuri de poliuritan: standatd, de o rigiditate sporită şi grea, moi şi super moi, foarte elastice şi cu destinaţie specială.

Pe lîngă acestea compania vă propune un spectru larg de detalii de finisare din poliuritan a diferiţilor producători, accesorii pentru fabricarea mobilei moi, printre care şi mecanisme de transformare şi mobilier de bază; umplutură din fibre sintetice de tip ,,vaitbol” de două tipuri şi clipi răşinoase de două tipuri.

Pentru fabricarea mobilei moi de calitate puteţi procura de la noi adeziv pentru poliuritan şi poliester.


Deservire impecabilă şi cooperare de succes


Dealerul oficial al ,,Comarsini Grup” în Moldova este compania Polifom Exim.

Oricare dintre comenzile dumneavoastră vor fi îndeplinite în cel mai scurt timp datorită înnoirii continue a rezervelor de materiale de la depozitul SRL Polifom Exim. Puteţi avea siguranţa că articolele de care aveţi nevoie sînt în stoc, ceea ce înseamnă că vă puteţi recomanda în faţa unor cumpărători pretenţioşi ca fiind un producător operativ şi calitativ de mobilă moale.

Veţi fi plăcut surprinşi de preţurile rezonabile ale serviciilor şi mărfurilor noastre, iar dezvoltarea dinamică şi urmărirea ultimilor tehnologii vor garanta un real succes
în afacerea dumneavoastră!

Elena Vnorovcaia

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
,,Comarsini Grup” – partenerul de încredere în fabricarea mobilei
,,Comarsini Grup” – partenerul de încredere în fabricarea mobilei
O veche zicală spune: ,,Casa mea - cetatea mea”, iar contemporanietatea spune: ,,mobila mea - comfortul meu”. Din acest motiv pentru clienţii producătorilor de...
15.11.2011

Alte articole de expert

Comentarii
15.11.2011, 10:00
Autor: Andrey@
Скучная статья,и не интересная!Учитесь о чем нибудь другом писать
15.11.2011, 11:47
Autor: Sofiya
Видимо, Андрей, это не ваш профиль, не ваши интересы....
15.11.2011, 15:40
Статья рекламного характера, для производителей мебели в Молдове.
Для простых читателей можно добавить, что помимо перечисленного, компания Comarsini Grup поставляет на наш рынок товары бытового назначения (губки для посуды, для купания и т.п.), которые есть в каждом доме.
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1