TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Ski Vacanţa în inima Maramureşului

1.12.2011, 8:24 | EnjoyTravel

Sărbătorile de Craciun reprezintă un miracol pentru fiecare dintre noi, pentru a împlini această atmosferă de poveste , petreceți săbatorile de CRACIUN într-un Complex turistic de vacanță la poalele munților din Maramureș, departe de zgomotul cotidian.


Agentia "C.T.TURISM"  îți ofera șansa de a benefecia de o vacanță specială la un preț la fel de special, într-o locație perfectă la doar 249 euro.

Pachetul cuprinde: 5 nopti /6 zile cazare, masa-pensiune completa, transport tur-retur, asigurare medicala, taxa de statiune, suport viza, acces nelimitat la transportul pe cablu.

Pe lîngă faptul că aici veți descoperi acele doua elemente ce au definit Maramureșul ,,lemnul și apa,, vei descoperi un loc care îmbină armonios tradiția, ospitalitatea și frumosul, un loc în care natura respiră si trăiește o dată cu tine.
Agentia ,,C.T.TURISM,, ți-a pregătit un pachet special daca ești activ sau vrei sa lenevești toata vacanța , să știi că o faci , avind asigurat micul dejun, prînzul și cina.

Pentru schiorii avansati care se află în căutarea unor noi pîrtii de schi, vă anunțăm că aceasta este destinația perfecta, aici vă așteaptă instalaţia pe cablu cu nocturnă pe o lungime de 1500 m cu o capacitate de 1200 persoane, 2 ratracuri de mare putere pentru nivelarea pârtiilor, iar buna dispoziție și adrenalina este asigurată garantat.

Dacă simți nevoia de a ieși din cotidianul acestei lumi ce te înconjoară, de a găsi acel sentiment de relaxare și liniște , sarbătorile de iarnă sunt cele mai potrivite momente.

In pachetul oferit de către Agentia „C.T. TURISM” găsești solutia de evadare în natură și detașare de cotidian, plus la toate vei avea parte de o cină specială de Crăciun.

Complexul turistic Maramureș se dorește a fi tot ceea ce un turist iubitor de natură poate găsi, pe lîngă minuniile naturii aici putem găsi si cele oferite de către noile tehnologii: saună,jacuzzi, solar, masaj, sală de fitness, biliard, tenis de masă, darts.

Cu Agenția "C.T.TURISM" poți ajunge doar cu 249 de euro în acele locuri despre care mulți dintre noi nici nu stiu ca există, locuri mult mai altfel decît altele.
Liuba Cazacu

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Ski Vacanţa în inima Maramureşului
Ski Vacanţa în inima Maramureşului
Sărbătorile de Craciun reprezintă un miracol pentru fiecare dintre noi, pentru a împlini această atmosferă de poveste , petreceți săbatorile de CRACIUN într-un ...
1.12.2011

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1