TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Dragostea părintească-un scut protector.

12.06.2012, 6:36
Părinții au o mare influență asupra stării psihologice a copiilor, cel puțin așa susțin cercetătorii universității din McGill.

Ei au descoperit că grija părinților poate ,,determina” comportamentul copiilor în diferite situații de stres. Dacă acordați suficientă atenție copiilor mici, atunci veți putea determina cum lucrează genele care răspund de faptul ca neurotransmițătorul de bază să fie activ și să stabiliți posibilitatea dezvoltării unor dereglări mintale la maturitate.

Un experiment efectuat pe cobai care aveau mare grijă de pui lor și pe alții care aveau un comportament indiferent, a demonstrat că la puiii care nu au avut parte de grija părintească genele răspunzătoare de activitatea celulelor nervoase aveau o activitate scăzută, iar o asemenea genă există și în organismul uman, iar în momentul cînd are loc o mutație genetică, la oameni se dezvoltă schizofrenia.

Cercetătorii de mult au stabilit cum se poate crește un copil geniu, iar acum cunoscînd rezultatele acestor cercetări veți putea educa nu doar un geniu ca mulți alții, dar unul sănătos mintal și fizic. Tot ce trebuie să faceți este să dați dovadă de dragoste și grijă față de propriul copil.

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Dragostea părintească-un scut protector.
Dragostea părintească-un scut protector.
Părinții au o mare influență asupra stării psihologice a copiilor, cel puțin așa susțin cercetătorii universității din McGill. Ei au descoperit că grija părinților poate...
12.06.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1