TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Cele mai așteptate premiere cinematografice ale lunii iulie 2012

10.07.2012, 9:19
1. The Amazing Spider-Man
2012 SUA

(fantezie, acţiune, thriller-ul, aventura)
Filmul reprezintă o reinterpretare a primei pelicole despre omul-păianjen şi va apărea pe marile ecrane în curînd. De această dată regizorul îl ilustrează pe Peter Parker într-o nouă ipostază. Chiar dacă la început apar şi păianjeni radio-activi, dragostea tînărului-tocilar faţă de colega sa de clasă Gwen Stacy şi desigur faţă de unchiul şi mătuşa care au avut grijă de el de mic copil.
De această dată Peter încearcă să afle ce s-a întîmplat cu părinţii săi şi recurge la ajutorul cercetătorului genetician, Doctor Konnor care cîndva lucrase împreună cu tatăl său. În urma experimentelor, doctor Konnor se transformă într-o şopîrlă-gigant şi devine inamicul principal al Omului-Păianjen.


2. Trei metri deasupra cerului. Te vreau.
Tengo ganas de ti.
2012 Spania

(drama, romance)
Bikerul Aci, după doi ani de suferinţă, revine din Londra.O întîlneşte pe Ginn şi îşi dă seama că asemenea sentimente puternice ce le are pentru Ginn le-a avut o singură dată. Totul ar fi fost bine dacă nu s-ar fi ciocnit întîmplător cu Babi. Aci balansează între două fete pe care le iubeşte la fel de mult.


3. Aventuri la Roma.
To Rome with Love.
2012 SUA/Spania/Italia.

(comedie)
Este o comedie tradiţional spaniolă care cuprinde cîteva subiecte concomitent. Vom întîlni un minunat arhitec american aflat la a doua tinereţe, un simplu cetăţean care s-a trezit celebru peste noapte, nişte tineri căsătoriţi din provincie pe care îi aşteaptă nişte descoperiri romantice şi un operator american care a decis să facă vedetă dintr-un angajat al unei agenţii mortuare.


4.Era glaciară 4. Deriva continentală.
Ice Age: Continental Drift
2012 SUA

(animație)
Au trecut deja şapte ani de cînd prietenii au fost aruncaţi de sub pămînt. Iar acum îi aşteaptă un alt cataclism natural. De această dată se produce deriva continentală. Continentele se separă unele de celelalte, despărţind astfel turmele de triburi care s-au obişnuit între timp să trăiască împreună. Prietenii folosesc în calitate de plută o bucată de gheaţă cu ajutorul căreia călătoresc de pe un continent pe altul. În rezultat, ajung într-o regiune îndepărtată unde nu sînt întîmpinaţi cu mare bucurie.


5. Caut un prieten la capătul lumii.
Seeking a Friend for the End of the World
2012 SUA

(fantacy, drama, romance)
Ce aţi face dacă aţi şti că mîine va fi sfîrşitul lumi? Eroul filmului nu se pierde cu firea. Nu a făcut panică, dar a dorit să facă ceea ce nu ar s-ar fi încumetat să facă mai înainte. Dodge o ia cu sine pe vecina sexy cu care pleacă în căutarea unei colege de clasă în amintirea dorinţelor sale ratate.


6. That's My Boy
2012 SUA

(comedie)
Un tînăr petrecăreţ care în anii tinereţii s-a culcat cu profesoara sa devine tată din întîmplare. Desigur, proaspătul tătic se scuteşte de orice obligaţiune în ceea ce priveşte educaţia fiului său. Dar lumea este mică şi peste o bună perioadă de timp el se ciocneşte cu mari datorii. În acest moment bărbatului îi vine în minte să-şi viziteze fiul, care între timp a devenit cel mai important bancher din ţară.


7. Luminile roşii
Red Lights
2012 SUA/Spania

(horror, thriller, drama)
Parapsihologul Margaret Matison studiază apariţiile paranormale şi se află în pragul unei descoperiri fantastice. Pentru cercetările sale ea cere ajutor unui renumit fost magician care cade de acord să se întoarcă la vechea sa ocupaţie după 30 de ani, fără a-şi da seama că acest experiment periculos poate duce la...


8. Ostaşii norocului.
Soldiers of Fortune
2012 SUA

(acţiune)
Ce nu se face pentru ca un copil să nu plîngă! Nişte milionari obosiţi de oraşul prăfuit, hotărăsc să ia parte la o activitate neobişnuită, la acţiuni militare. Un bancher de pe Wall-Street, un geniul al jocurilor video, un magnat rus, un comercian de armament de talie mondială şi un întemeietor al unei reţele de telefonie mobilă pleacă pe bani proprii la război pentru a-i simţi gustul şi a primi o porţie de adrenalină. Dar, chiar de la început lucrurile merg altfel decît s-a preconizat. Iluzia jocului piere imadiat ce milionarii ajung pe o insulă. În timpul debarcării bărcile lor se scufundă, iar paza de corp este omorîtă.


9. Un pas înainte 4.
Step Up Revolution
2012 SUA

(dramă, romance, muzica)
În a parta parte a filmului dansatorii încearcă să facă faţă asupririlor din partea autorităţilor. Regiunea în care dansatorii au trăit toată viaţa şi s-au antrenat se află sub pericol de demolare. Se încearcă evacuarea oamenilor din regiune pentru a se construi un nou raion de elită. Echipa de dansuri MOB nu este gata să accepte acest lucru şi organizează un flash-mob dansant drept protest împotriva evacuării regiunii.


10. O viaţă
One Life
2011 Marea Britanie.

(documentar)
Timp de cinci miliarde de ani, viaţa pe pămînt a evoluat într-un mod fulminant. ,,O viaţă” este o sărbătoare a celor mai palpitante istorii de supravieţuire în regatul animal. Linia de subiect ne conduce printr-un ciclu complet al viaţii pînă la naşterea unei alte generaţii care cuprinde toate formele de viaţă de pe pămînt. Nu contează dacă avem aripi, sau înnotătoare, două picioare sau opt-această istorie reuneşte toate aceste tipuri la un loc. Căutarea hranei, a adăpostului, supravieţuirea, căutarea unei persoane dragi, creşterea copiilor sînt temele ,,Unei vieţi” care cu siguranţă vor ajunge la inimile telespectatorilor din întreaga lume.


11. Cavalerii întunericului: reîntoarcerea legendei.
The Dark Knight Rises
2012 SUA

(fantacy, acţiune, thriller)
Opt ani în urmă Batman a dispărut în noapte şi s-a transformat din erou în fugar. Luînd asupra sa vina pentru moartea procurorului Harvy Denta, Cavalerul Întunericului a jertfit cu tot ce a avut. Împreună cu comisarul Gordon hotărăsc că aşa va fi mai bine pentru toţi. Atîta timp cît criminalitatea a fost suprimată de acţiunea anticriminală a lui Denta, minciuna era la putere.
Dar o dată cu apariţia hoaţei cu trecut dubios totul se schimbă. La fel de periculoasă devine şi apariţia teroristului Bane al cărui faţă este acoperită cu o mască. El porneşte o activitate monstruoasă în Gotem, făcîndu-l pe Bruce Wain să iasă din clădirea improvizată. Dar chiar împrăcînd costumul său, Batman poate fi învins de Bane.Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Cele mai așteptate premiere cinematografice ale lunii iulie 2012
Cele mai așteptate premiere cinematografice ale lunii iulie 2012
1. The Amazing Spider-Man 2012 SUA (fantezie, acţiune, thriller-ul, aventura) Filmul reprezintă o reinterpretare a primei pelicole despre omul-păianjen şi va apărea pe marile...
10.07.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1