TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Bucătăria pentru o viaţă intimă armonioasă!

10.07.2012, 9:38
Nu mai aveţi putere şi nici dorinţă de a face dragoste? Repede la bucătărie? Pentru a da naştere unui copil sănătos nu este suficient să faceţi dragoste, pentru aceasta este necesar ca organismul să aibă puteri. De multe ori atît bărbaţii, cît şi femeile pierd dorinţa intimităţii, iar pentru a o readuce trageţi o fugă la bucătărie.

Imediat apare întrebarea, despre ce dorinţă mai poate fi vorba după o cină copioasă?
Şi veţi avea dreptate, după o farfurie de zeamă sau cîteva plăcinte, imediat apare dorinţa de a dormi. Dar nu este nepărat să mîncaţi zeamă, sau alte mîncăruri grele, puteţi servi acele produse care vă vor da dumneavoastră şi bărbatului de alături puteri, energie şi ce este mai important- dorinţa.

Care sînt alimente ce necesită cea mai mare atenţie?
Desigur fructele de mare. În realitate nu există nimic complicat în pregătirea acestor bucate. Iată una din reţete. Fierbeţi un calmar, răciţi-l şi tăiaţi-l felii subţiri. Adăugaţi un ou fiert în prealabil şi dat prin răzătoare şi puţin caşcaval tare. Se poate adăuga cîteva roşii tăiate cubuleţe. Asezonaţi cu maioneză sau smîntînă. Salata este gata!

Pentru creşterea apetitului sexual se recomandă utilizarea în mîncare a rădăcinii de ghimbir. Despre acesta este scris chiar şi în Kamasutra.

Ţineţi minte, cele mai eficiente produse pentru bărbaţi sînt nucile şi mierea! Luaţi cîteva linguri de miere şi turnaţi-le peste nuci. Această gustare îi va readuce puterea bărbătească iubitului dumneavoastă. Pentru a reaprinde flacăra pasiunii dintre voi doi este suficient să aprindeţi în cameră cîteva lumînării cu adaos de migdale.
 
Pentru prelungirea actului sexual, creşterea activităţii spermatozoizilor trebuie să consumaţi curmale. După felul principal de mîncare aveţi nevoie de un desert. Cum ar trebui să fie? Fără îndoială, uşor, hrănitor şi bogat în vitamine.

Luaţi un harbuz mediu, tăiaţi-l în două jumătăţi, îndepărtaţi cu grijă miezul, îndepărtaţi seminţele şi tăiaţi-l cubuleţe. Adăugaţi şi alte fructe pe care le aveţi în casă şi amestecaţi-le cu cubuleţele de harbuz. Jumătăţile de harbuz vor servi drept salatiere. Turnăm în ele amestecul de fructe şi punem peste ele iaurt sau chefir.

Nu uitaţi de ciocolata care este utilă, bananele şi strugurii. O băutură simplă din ciocolată topită, îngheţată de vanilie şi o linguriţă de miere vă va relaxa şi va aduce multe emoţii pozitive.

Dacă viaţa intimă a stagnat, nu daţi vina doar pe bărbat. Ritmul viaţii, stresul, serviciul, viciile şi multe alte cauze au un impact negativ asupra sensibilităţii feminine. Care sînt produsele la care femeile ar trebui să atragă atenţie?
Toate cele recomandate mai sus vi se potrivesc, dar există şi aşa-numitele produse feminine.
 
Un efect benefic îl au salatele din legume, avocado, roşii, seminţe de dovleac şi verdeaţă. Luaţi un avocado, tăiaţi-l cubuleţe, amestecaţi cu roşiile tăiate mărunt, adăucaţi seminţele de dovleac gata curăţate şi verdeaţa tăiată mărunt. Adăugaţi sare şi piper după gust şi puţin ulei de măsline. Această salată se potriveşte de minune cu peşte sau carne.

Un produs totalmente faminin este şi scorţişoara. Acest condiment influenţează asupra libidoului. Este adăugată în mîncăruri, băuturi, copturi. Pentru o cină romantică se potriveşte perfect o budincă şi o ceaşcă de cafea cu scorţişoară.
Ingredientele de bază a bucătăriei intime au fost dezvăluite.
Puneţi imaginaţia la bătaie şi experimentaţi.
Vă dorim nopţi plăcute!


Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Bucătăria pentru o viaţă intimă armonioasă!
Bucătăria pentru o viaţă intimă armonioasă!
Nu mai aveţi putere şi nici dorinţă de a face dragoste? Repede la bucătărie? Pentru a da naştere unui copil sănătos nu este suficient să faceţi dragoste, pentru aceasta este...
10.07.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1