TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Şapte paşi spre fericire!

24.07.2012, 7:12
Datorită psihologilor am aflat că fericirea spre care noi toţi tindem este foarte uşor de atins. Este suficient să parcurgeţi cei şapte paşi şi veţi putea fi fericiţi.

Pasul 1.Niciodată nu vă comparaţi cu alte persoane. Apreciaţi obiectiv posibilităţile şi capacităţile proprii. Părăseşte cursa la timp dacă nu faci faţă cerinţelor. Posibil că ai un alt drum în viaţă şi te ocupi de ceea ce nu ar trebui. Ţine minte că dăcă îţi este sortit să devii un bun designer, nu vei reuşi să ajungi un top-manager de succes oricît de mult nu ţi-ai dori.

Pasul 2. Fericirea nu constă în bani. Trebuie să ţii minte că banii nu aduc fericirea. Banii sînt doar marfă. După părerea psihologilor, fericirea din bani este cea mai puţin durabilă. Fericiţii cîştigători ai loteriilor îşi pierd euforia foarte repede şi ca urmare ajung la starea sufletească de mai înainte.

Pasul 3.Bucură-te de oameni dragi care te înconjoară. Ţine legătura nu doar cu cei din familie, dar şi cu prietenii. Cei apropiaţi te pot susţine în clipele cele mai dificile şi acest lucru te va face să te simţi fericit.

Pasul 4. Nu te gîndi la timpul de care dispui. După părerea specialiştilor în psihologie, nu trebuie să te gîndeşti la timpul pe care l-ai ratat şi la vîrstă. Nu te gîndi la trecut, mergi înainte şi priveşte viitorul cu încredere. Această poziţie este obligatorie pentru un om fericit.

Pasul 5. Fiți calm. Cu siguranţă te-ai aflat vreodată într-o situaţie de maximă încordare cînd ţi-au cedat nervii, iar omul de alături era foarte calm. Celălalt a avut cu siguranţă rezultate mai bune. De aceea trebuie să-ţi păstrezi calmul mereu. Mai mult decît atît, anxietatea şi grijile de lungă durată îţi pot afecta sănătatea.

Pasul 6. Armonie în toate. După părerea cercetătorilor fiecare om se naşte perfect. Dar din cauza relaţiilor sale cu cei din jur şi a intimperiilor vieţii oamenii se schimbă radical. Străduieşte-te să îndrăgeşti întreaga lume şi pe tine însăţi şi vei vedea că viaţa devine mai frumoasă.

Pasul 7. Bucură-te de lucrurile ce te înconjoară. Bucură-te de asemenea lucruri mărunte precum somnul, sau mîncarea. Aceste lucruri aparent mărunte îţi menţin tonusul şi îţi dau forţe să mergi mai departe.


Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Şapte paşi spre fericire!
Şapte paşi spre fericire!
Datorită psihologilor am aflat că fericirea spre care noi toţi tindem este foarte uşor de atins. Este suficient să parcurgeţi cei şapte paşi şi veţi putea fi fericiţi. Pasul...
24.07.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1