TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Condiţionerele Daikin: siguranţă şi calitate

13.08.2012, 12:48 | AZIMUT GRUP S.R.L.


Daikin
-cele mai bune condiţionere.

Compania
Daikin este liderul incontestabil în sfera elaborării şi producerii echipamentelor de climatizare. Una dintre motivele întîietăţii multianulale este deţinerea propriilor centre de cercetare, în care au loc lucrări de punere în aplicare a noilor serii Daikin de ultimă oră.

Compania japoneză
Daikin se ocupă exclusiv de producerea climatizatoarelor. O astfel de orientarea unidirecţională a permis dobîndirea succesului pe piaţa mondială. Anume perfecţiunea tehnică face ca condiţionerele Daikin să fie cele mai bune.

Linia modernă Daikin întruneşte cîteva mii de articole, de la cele mai puternice sisteme de climatizare pentru centre comerciale şi oficii pînă la condiţionere obişnuite destinate locuinţei dumneavoastră. În ultimii ani, de o mare popularitate se bucură sisteme de curăţare a aerului. Sistemul de curăţare catalitică pe care îl propune compania Daikin pentru condiţionerele obişnuite, este cel mai bine cotat produs din Japonia încă din 1997.

Prioritatea de bază a sistemului îl reprezintă asigurarea confortului pentru cîteva încăperi simultan. Daikin propune un sistem unic în lume: Multy-split care activează cu doar un singur bloc extern în care sînt încorporate altele şapte.

Inginerii companiei
Daikin au simplificat la maximum procedura de îngrijire a aparatelor de climatizare. Filtrul aerian este uşor de demontat şi curăţat, iar pentru preîntîmpinarea răspîndirii microbilor este încorporat un filtru anti-bacterian.

Distributorul de încrederea al brandului Daikin

Compania ,,Azimut Grup” este specializată în montarea şi vînzarea climatizatoarelor nipone Daikin. Activitatea fructuoasă de pe piaţă ce-şi are începutul în 2005,  a permis căpătarea experienţei în domeniul unor proiecte dificile, a soluţionării rapide a întrebărilor legate de proiectarea, montarea, repararea şi deservirea condiţionerelor.

Spacialiştii de la ,,Azimut Grup” oferă servicii legate de selectarea, montarea şi deservirea  condiţionerelor pentru diverse destinaţii, de la cele de apartamente şi case pînă la cele destinate complexelor comerciale şi industriale.

Combinaţia de succes dintre calitate şi caracteristicile de exploatare impecabile ale  condiţionerelor
Daikin şi nivelul înalt al deservirii propuse de compania ,,Azimut Grup” permite clienţilor să savureze beneficiile tehnologiei în deplinătatea ei.

Cu ,,Azimut Grup”
vă veţi cufunda în lumea confortului, beneficiind de aerului curat al locuinţei împreună cu condiţionerele Daikin.Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Condiţionerele Daikin: siguranţă şi calitate
Condiţionerele Daikin: siguranţă şi calitate
Daikin-cele mai bune condiţionere. Compania Daikin este liderul incontestabil în sfera elaborării şi producerii echipamentelor de climatizare. Una dintre motivele...
13.08.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1