TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Lecţiile de dragoste ale unei Gheişe

17.08.2012, 8:25
Gheişele sînt femeile pasionale după care bărbaţii se simt relaxaţi, uşor şi siguri. Lîngă o astfel de femeie, bărbaţii se simt întotdeauna doriţi, cei mai atrăgători şi adevăraţi cuceritori.

Pentru a învăţa trucurile de dragoste ale unei gheişe nu este suficient să faceţi totul după o anumită regulă, trebuie să aveţi şi un zîmbet carismatic şi plăcut, iar mersul trebuie să fie uşor şi seducător. Aceastea nu sînt nişte criterii inventate, o astfel de gheişă îşi doreşte lîngă sine fiecare bărbat. Important este ca mişcările să fie calme şi să atragă cu asta bărbatul făcîndu-l să aibă deplină încredere, iar zîmbetul trebuie să-l facă să vă zîmbească înapoi. În acelaşi timp, toate mişcările şi acţiunile pe care le intreprindeţi trebuie să fie seducătoare şi erotice, dar nici de cum vulgare. Încă un moment la fel de important îl reprezintă privirea, aceasta trebuie să fie timidă şi enigmatică, dar şi cuceritoare în acelaşi timp.
Gheişele învaţă arta dragostei din copilărie şi chiar din această perioadă ştiu că în prezenţa unui bărbat, femeilor nu trebuie să le lipsească zîmbetul de pe buze. O gheişă adevărată este înţeleaptă, nu va face scandal şi nu-şi va expune public nemulţumirile faţă de bărbatul său. Iar aceasta este cea mai puternică armă a unei gheişe, deoarece ea satisface toate capriciile bărbatului cu pietate şi tandreţe, iar aceasta cucereşte orice bărbat.
Şi cel mai important lucru este felul de a se purta a gheişei în intimitate. Gheişa este tot timpul accesibilă şi ,,nu are dureri de cap”. Desigur, gheişa, ca şi orice femeie obişnuită, nu tot timpul poate fi excitată, dar aceasta nu este un impediment pentru ea, ea intră uşor în rol, chiar dacă lucrurile nu sînt aşa. Deosebirea dintre o femeie obişnuită şi o gheişă este că cea din urmă are o dispoziţie bună tot timpul şi ştie cele mai incitante poziţii în pat. Plăcerea este garantată!
Deseori, gheişa recurge în discuţia sa cu un bărba la un truc- cel de a copia mişcările bărbatului. De exemplu în acelaşi timp ridică paharele, iar acest lucru face ca bărbatul să vadă în acea femeie sufletul-pereche. Important e ca acest lucru să nu pară jucat şi fals.
Actul sexual pentru gheişă este un joc pe care îl savurează în deplinătatea lui. Ea ştie nu doar cum să-şi satisfacă partenerul, dar şi cum să obţină plăcere ea însăşi. O armonie deplină!

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Lecţiile de dragoste ale unei Gheişe
Lecţiile de dragoste ale unei Gheişe
Gheişele sînt femeile pasionale după care bărbaţii se simt relaxaţi, uşor şi siguri. Lîngă o astfel de femeie, bărbaţii se simt întotdeauna doriţi, cei mai...
17.08.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1