TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Femeile au tendinţa să facă totul de dragul familiei!

13.09.2012, 10:31
Fiecare a treia femeie din Marea Britanie are tendinţa să facă totul de dragul copiilor şi a soţului, epuizîndu-se zilnic. Ele satisfac toate capriciile familiei, cheltuind timp pentru necesităţile ei, uitînd de propriile necesităţi. Acestea amînă vizita la medic, uită de cosmetolog dedicîndu-se totalmente oamenilor dragi. Iar în schimbul acestui efort nu primesc nimic.

În urma unui sondaj de opinie s-a constatat că aproximativ 34% din femeile căsătorite gătesc zilnic cîteva feluri de mîncare în speranţa că în aşa mod fac pe placul celor dragi şi doar 44% din familii găsesc timp pentru ca măcar de 3 ori în săptămînă să ia cina împreună. Fiecare a cincea familia se adună la masă cu toţii doar o dată în săptămînă. Acest fapt le jigneşte mult pe femei.

În rezultat femeile consideră munca şi sentimentele lor subestimate, iar acest fapt devine motiv de ceartă între soţi. De fapt, rădăcinile acestor probleme sînt adînci. Femeile preocupate de treburile casnice, nu observă că soţul este atras de o altă femeie care se preţuieşte cu adevărat. De aceea fiecare femeie trebuie să găsească echilibrul perfect între familie şi interesele şi necesităţile personale.

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Femeile au tendinţa să facă totul de dragul familiei!
Femeile au tendinţa să facă totul de dragul familiei!
Fiecare a treia femeie din Marea Britanie are tendinţa să facă totul de dragul copiilor şi a soţului, epuizîndu-se zilnic. Ele satisfac toate capriciile familiei, cheltuind...
13.09.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1