TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Preţuiţi fiecare moment din viaţa familiei

25.09.2012, 9:04
Puteţi ţine o agendă foto în care să plasaţi cele mai importante şi mai puţin importante momente din viaţa familiei. Prima zi în care fericitul tătic şi-a ţinut în braţe fiul, primul dinţişor apărut, prima tunsoare, primul sărut, prima zi de şcoală, plimbările cu dădaca şi multe alte evenimente. Tradiţiile anuale, ca de exemplu culesul merelor la ţară, filmuleţele pe care le-aţi făcut aflaţi fiind la munte, fotografii care reflectă primii paşi în lumea mare a copiilor.

Este foarte important ca copiii să aibă un album foto care să reflecte viaţa acestora. Acesta îi asigură că evenimentele din viaţa lor are o mare importanţă pentru cei din jur şi că părinţii şi rudele trebuie să vadă acest lucru. Copiilor le place să răsfoiască albumele foto şi să-şi reamintească de fiecare eveniment vizualizat. Ei îşi aduc aminte de semntimentele prin care au trecut atunci cînd Moş Crăciun le-a dus anume acel cadou pe care şi l-au dorit, cînd au strîns mîna Zînei cea Bună. Cele mai neînsemnate momente din viaţă le par cu adevărat uluitoare.

Momentele fericite imortalizate pe pelicolă dau posibilitate să retrăiască iar şi iar clipele frumoase prin care au trecut şi convingerea că ei sînt cu adevărat valoroşi pentru mama şi tata. Albumul foto le reaminteşte de ceea cine sînt ei, de dragostea ce-i înconjoară şi că ceea ce li se întîmplă în fiecare zi este cu adevărat important.


 

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Preţuiţi fiecare moment din viaţa familiei
Preţuiţi fiecare moment din viaţa familiei
Puteţi ţine o agendă foto în care să plasaţi cele mai importante şi mai puţin importante momente din viaţa familiei. Prima zi în care fericitul tătic şi-a ţinut...
25.09.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1