TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Vacanţă în munţi şi ţări exotice!

29.01.2013, 14:21 | GhidTur - Agentie de turism
În toiul sezonului de iarnă puteţi savura o vacanţă ca în poveşti – în troienele de zăpadă ale celor mai spectaculoase staţiuni de schi sau pe plajele fierbinţi ale celor mai atractive ţări exotice!

Agenţia de turism GhidTur vă prezintă cele mai bune soluţii şi diverse opţiuni de a vă petrece vacanţa de iarnă din acest sezon!

Vacanţa de iarnă în munţi


Ce poate fi mai frumos decât vârfurile imaculate, aerul pur, gerul ce îmbujorează şi zăpada ce scârţâie sub picioare?
Împreună cu agenţia de turism GhidTur puteţi trăi adevărata poveste a iernii şi să făuriţi propria fericire în perioada sărbătorilor de iarnă.

Anume aici puteţi alege variantele optime pentru vacanţa de iarnă în staţiunile de schi: renumitul Courchevel în Alpi; Poiana Braşov, Predeal, Sinaia – în România; feericul Bucovel – în Ucraina, precum şi аlte staţiuni de schi excepţionale din Bulgaria, Turcia şi munţii Pirinei din Andora.

Vacanţa în munţi împreună cu agenţia de turism GhidTur este soluţia perfectă pentru toţi cei ce aleg cele mai bune tradiţii de a-şi petrece vacanţa de iarnă în confort şi beneficiind de o deservire de calitate înaltă.

Bucură-te de vară în toiul iernii!


V-aţi săturat de oraşul plin de noroi, polei şi fleşcăreală, vreţi să vă reîmprospătaţi amintirile despre soarele arid, adierea vântului şi să auziţi din nou pleoscăitul liniştit al mării, cea mai bună vacanţă de iarnă este pentru dumneavoastră – în ţările unde vara nu se termină niciodată!

Agenţia de turism GhidTur vă oferă cele mai bune oferte de vacanţă în ţările exotice: plajele extraordinare şi arhitectura fantastică din Emiratele Arabe; splendoarea naturii şi liniştii din Sri-Lanka; cascadele, lacurile şi dumbrăvile divine din Goa; şi marea azurie din Maldive.

Puteţi procura un pachet turistic deja format sau cu ajutorul agenţiei GhidTur puteţi forma un traseu turistic individual.
Transport confortabil, preţuri bune.

Pentru comoditatea dumneavoastră puteţi beneficia de serviciul agenţiei noastre şi să zburaţi în direcţia care vă interesează cu cursa charter din Odesa. GhidTur vă oferă gratuit transferul Chişinău – Odesa (Aeroport) – Chişinău.
Noi dispunem de cele mai bune preţuri pentru biletele de avion pentru 22 de direcţii ale companiei Blue Air (companie low cost) cu decolare din Bucureşti.

Vă prezentăm informaţii despre pachetele turistice şi hotele, excursii şi particularitățile oraşele-balneare; ajutăm la pregătirea documentelor pentru obţinerea vizei; efectuarea rezervărilor pentru camerele de hotel şi bilete de avion; de asemenea, oferim pachete turistice deja formate, în care este inclusă viza, transportul, cazarea, masa şi asigurarea.
Facem tot posibilul ca să asigurăm o deservire la cel mai înalt nivel şi operativitate în soluţionarea problemelor, contribuind la crearea celor mai bune condiţii de vacanţă pentru dumneavoastră!

Petreceţi iarna şi mergeţi în vacanţă împreună cu GhidTur!Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Vacanţă în munţi şi ţări exotice!
Vacanţă în munţi şi ţări exotice!
În toiul sezonului de iarnă puteţi savura o vacanţă ca în poveşti – în troienele de zăpadă ale celor mai spectaculoase staţiuni de schi sau pe plajele...
29.01.2013

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1