TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Avantajul tavanelor din aluminiu

29.03.2013, 9:05 | SUVI-IMPEX SRL
Aluminiul este un material sigur şi rezistent cu o elasticitate foarte bună care nu-şi schimbă caracteristicile sale fizice în timpul exploatării. Metodele moderne de aplicare a grundului şi vopselei pe suprafeţele de aluminiu permit crearea unei protecţii suplimentare împotriva umidităţii şi jilăvelii. Casetele şi panourile tavanului din aluminiu se taie şi se ajustează uşor conform mărimilor, se fixează strâns cu elementele de fixare. În prezent tavanele din aluminiu pot avea suprafaţa cu o imitaţie a nuanţelor oţelate de aur, argint, bronză sau specii scumpe de lemn.

Construcţia tavanelor suspendate din aluminiu permite de a utiliza diferite tipuri de iluminări – spoturi incastrabile şi sisteme modulare.

Unde se foloseşte?


Instituţiile medicale au cerinţe mari faţă de materialele care se folosesc pentru amenajarea încăperilor acestora. Acestea trebuie să dea dovadă de igienă, durabilitate şi alte caracteristici importante. Tavanele suspendate unice de la compania „SUVI-IMPEX” SRL corespund tuturor acestor caracteristici. Ele sunt igienice, adică nu permit apariţia insectelor,
bacteriilor patogene şi a mucegaiului. Anume acest tip de tavane sunt potrivite pentru saloane şi slile de proceduri. Tavanele de la compania „SUVI-IMPEX” SRL, de asemenea, permit de a face insituţiile medicale mai spaţioase, ceea ce influenţează foarte mult asupra stării psihologice a bolnavilor.

Instituţiile preşcolare şi şcolare pentru copii trebuie să fie dotate conform ştiinţei cele mai moderne. Această afirmaţie se referă şi la materialele de construcţie. De obicei pentru tavane înainte se folosea văruirea care în fiecare an trebuie să fie reînnoită. Pentru a scăpa de această problemă anuală, se pot folosi tavanele din aluminiu de la compania „SUVI-IMPEX” SRL, care sunt durabili şi antistatici. De asemenea acestea nu permit instalarea bacteriilor şi microbilor, ceea ce este foarte important pentru instituţiile de instruire. Îngrijirea acestor tavane este una foarte simplă: în caz de murdărire acestea pot fi spălate cu o soluţie obişnuită de săpun. Cu toate acestea ele nu se deteriorează şi nu-şi pierd aspectul său iniţial, precum se poate întâmpla cu alte materiale.

Încăperile industriale
necesită o abordare serioasă faţă de amenajare. O atenţie sporită se oferă tavanelor, deoarece în timpul producerii se elimină praf, care se îmbâcseşte în toate crăpăturile. Cu tavanele din aluminiu de la compania „SUVI-IMPEX” SRL aceasta nu se întâmplă, deoarece sistemul se ajustează strâns unul faţă de altul şi pătrunderea prafului, bacteriilor şi umezelii după piesele tavanului nu are loc. Pe lângă aceasta un astfel de taval se priveşte excelent, ceea ce crează o atmosferă plăcută pentru muncă. Aceste tavane vizual măresc spaţiul. Termenul de exploatare al tavanelor din aluminiu de la compania „SUVI-IMPEX” SRL întrece un deceniu.

Aeroportul – este faţa întregii ţări: turiştii îşi formează prima impresie anume în baza aspectului exterior al aeroportului. Nu de curând tavanele din aluminiu de la compania „SUVI-IMPEX” SRL au început să fie utilizate n aeroporturi. Acestea dispun de un şir de avantaje – precum mărirerea vizuală a spaţiului, aspect îngrijit, inutilitatea efectuării lucrărilor de reparaţii frecvente. Pe lângă aceasta, aceste tavane pot fi folosite în diferite game de culori, ceea ce, de asemenea, oferă un anumit ton cromatic încăperii, repartizează accentele. De asemenea este important şi faptul că poate fi creat un stil unic neobişnuit prin intermediul tavanelor Griliato de la compania „SUVI-IMPEX” SRL.

Centrele comerciale în ultima perioadă se amenajează cu o minuţiozitate deosebită, deoarece în dependenţă de aspectul lor exterior cumpărătorilor li se crează predispoziţia de a face cumpărături. Şi tavanele din aluminiu de la compania „SUVI-IMPEX” SRL în acest caz nu joacă ultimul rol. În special pot fi alese cele mai diverse tipuri de tavane cu cremalieră casetate. Producătorul, de asemenea, oferă tavane Griliato şi soluţii de design. Aceasta reprezintă o soluţie de amenajare deloc scumpă, dar care prezintă caracteristici extraordinare. Aspectul exterior al încăperii devine mai intens şi mai plăcut la vedere chiar şi dacă se folosesc cele mai simple soluţii pentru tavan.

Construcţiile sportive necesită o funcţionalitate sporită, de aceea amenajarea cu ajutorul tavanelor de la compania „SUVI-IMPEX” SRL a tuturor încăperilor vă permite să economisiţi. Problema e că construcţiile sportive se uzează repede, ceea ce impune efectuarea frecventă a renovării. Cu tavanele companiei „SUVI-IMPEX” SRL nu doar veţi evita renovările frecvente, dar şi veţi face încăperea mai încăpătoare, bine amenajată şi stilată. Aceste tavane permit păstrarea unui mediu plăcut, nu sunt afectate de umezeală sau foc. Iluminarea în încăperile sportive cu tavane din aluminiu poate fi cea mai optimă – prin utilizarea lămpilor cu lumină punctiformă şi a celor cu capacitate mare.

Cinematografele – sunt instituţii de agrement, în care, recent au început să fie utilizate materiale moderne de amenajare. În special, compania „SUVI-IMPEX” SRL a oferit pe piaţă tavane din aluminiu care au fost montate în toate cinematografele. Această popularitate se explică prin faptul că materialul este durabil, igienic şi ignifug. Anume din această cauză conducerea cinematografelor a ales aceste tipuri de tavane, care exclud nesiguranţa şi necesitatea de a face lucrări de renovare la fiecare cinci ani.
Afacerea hotelieră este costisitoare, dar şi în această ramură a economiei este posibil de economisit. În special, se referă la amenajarea încăperilor cu ajutorul tavanelor din aluminiu de la compania „SUVI-IMPEX” SRL. Este un material care se încadrează în interior, măreşte vizual suprafaţa încăperii şi nu necesită schimbare frecventă. În concluzie, se economisesc bani şi se reuşeşte obţinerea unui interior frumos. Aceste tavane pot fi montate nu doar în holuri şi încăperi publice, ci şi în camere, camerele de baie, piscine. În orice încăperi, aceste tavane demonstrează cele mai bune trăsături – exploatare îndelungată, igiena şi securitate anti-incendiu.

Afacerea de restaurant se bazează pe activitatea din bucătărie şi pe interiorul încăperii. Iată de ce, conducătorii încearcă să-l amenajeze conform ultimelor tendinţe tehnice. Totuşi, trebuie de menţionat că tavanul trebuie să fie drept, pentru a putea fi instalate diverse tipuri de lămpi. Cu astfel de trăsături sunt înzestrate tavanele din aluminiu de la compania „SUVI-IMPEX” SRL. Cu ajutorul lor se obţine uşor un interior exclusiv, iar încăperea devine mai încăpătoare.

Multe tipuri de transport se folosesc nu doar în calitate de mijloace de călătorie, dar şi ca loc de odihnă, de exemplu, motonavele. Însă şi transportul obişnuit necesită o amenajare estetică, deoarece tavanele din aluminiu de la compania „SUVI-IMPEX” SRL sunt o soluţie ideală. Aceste tavane nu-şi pierd aspectul iniţial de la fum, funingine. Tavanul poate fi curăţat cu uşurinţă de murdărie cu ajutorul unei soluţii de spălat. De asemenea, este uşor de a lărgi, fără mult efort, suprafaţa încăperii. Aceste tavane nu se deformează sub acţiunea căldurii, nu-şi pierd aspectul iniţial la exploatare, ceea ce este un aspect destul de important pentru mijloacele de transport.

În sfera culturii
întotdeauna s-a simţit necesitatea unei soluţii de amenajare a sălilor de expoziţie. Muzeele au nevoie de amenajare specială a tavanelor, care ar permite ca lumina să cadă spre exponat şi să fie clară. Deseori, sălile de expoziţie se confruntă cu necesitatea creării iluminării etajate, lucru realizabil cu ajutorul tavanelor din aluminiu de la compania „SUVI-IMPEX” SRL. Un alt avantaj al acestor tavane este longevitatea, chiar şi la supraîncălzirea lămpilor tavanul nu-şi pierde forma, diferenţele de temperatură nu se reflectă negativ asupra aspectului lor. Tavanul dă dovadă de cele mai bune caracteristici – design neobişnuit şi aspect stilat.

Amenajarea oficiilor
capătă o importanţă tot mai mare, întrucât oficiul reprezintă faţa companiei, care ne comunică despre înflorirea, statutul afacerii. Iată de ce tavanele din aluminiu de la compania „SUVI-IMPEX” SRL sunt utilizate în asemenea încăperi deja de mult timp. Aspectul lor se încadrează perfect în interior, sunt uşor de montat şi preţul lor e accesibil. Instalarea tehnicii climatizoare în asemenea tavane este un lucru facil, deoarece există posibilitatea de a alege construcţii speciale, cu orificii pentru exploatarea tehnicii. De asemenea, tavanele companiei „SUVI-IMPEX” SRL măresc vizual suprafaţa încăperii, pun accente şi nu trebuie schimbate frecvent.

Comerţul şi agrementul
s-au contopit. În multe supermarketuri avem posibilitatea nu doar să facem cumpărături, dar şi să ne distrăm, să mâncăm. Iată de ce, o atenţie deosebită se acordă amenajării acestor încăperi. Pentru a crea iluzia unei încăperi spaţioase, cu aspect estetic, se folosesc tavanele din aluminiu ale companiei „SUVI-IMPEX” SRL. Aceste tavane se folosesc deja de mult timp în încăperile comerciale, deoarece sunt durabile şi au un aspect frumos. Mai mult, aceste tavane sunt ignifuge, impermeabile şi nu sunt afectate de alte acţiuni. Tavanele pot fi instalate cu diverse lămpi, ceea ce de asemenea reprezintă un avantaj.

Ecologia. Tavanele de la compania „SUVI-IMPEX” SRL pot fi montate în orice încăperi, deoarece sunt ecologice, nu emană în atmosferă substanţe toxice, nu provoacă alergii la maturi şi copii. Aluminiul a fost încă din timpuri utilizat de oameni, fiind un material natural, care ia diverse forme. Datorită elasticităţii, tavanele companiei „SUVI-IMPEX” SRL sunt produse într-un spectru larg de design, culori şi forme. Acestea pot fi tavane cu cremalieră, casetate sau griliato. Paleta de culori a tavanelor este cea mai diversă. Chiar dacă dispun de caracteristici diverse, aceste tavane sunt absolut inofensive pentru om.


www.suvi-impex.hq.md

Adresa : stradela Studentilor 2/4 of, 4

Tel.: 0 22 313503

GSM: 0 69 91 85 85Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Avantajul tavanelor din aluminiu
Avantajul tavanelor din aluminiu
Aluminiul este un material sigur şi rezistent cu o elasticitate foarte bună care nu-şi schimbă caracteristicile sale fizice în timpul exploatării. Metodele moderne de...
29.03.2013

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1