TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Arenda Apartamentelor în Chişinău - Compania "Adresa"

Tot mai mulţi oameni călătoresc prin lume, având tendinţa de a nu opta pentru hoteluri, ci pentru apartamente de tip hotel. Desigur, fiecare are cerințe și pretenții proprii referitor la locuința temporară. Unele persoane preferă academismul hotelurilor, cu regimul lor bine stabilit, însă mulţi preferă închirierea locuințelor.

Odată ce ați închiriat apartamentul puteți locui în el așa cum considerați că e corect. Nu sunt limite şi restricţii cu privire la timpul vizitelor, sau timp fix de plată pentru micul dejun - toate se petrec așa cum este convenabil clientului. Pe lângă avantajele enumerate, da regulă, închirierea apartamentului este întotdeauna mai ieftină decât o cameră obișnuită la hotel. În afară de aceasta străinul se simte aproape ca la domiciliu.

Dacă decideţi să închiriați un apartament în Chişinău, atunci compania "Adresa" vă propune la dispoziția Dvs. o gamă largă de apartamente. Fiind înființată una dintre primele pe piaţa Moldovei, compania activează cu succes din anul 1988. Oficiul este convenabil situat în centrul oraşului şi oricând nu veți sosi în capitala noastră, veți fi întotdeauna binevenit în compania "Adresa" - pentru confortul clienţilor, oficiul lucrează în regim non-stop. Lângă oficiul este dezvoltată infrastructura. Este vorba și de centrul comercial Grand Hall, şi Baby Hall, un supermarket Green Hills, agenții de rezervare a biletelor de avion, cazinouri, baruri şi restaurante Beer House, Cherry, Steake House, Kvartal, Veranda, piața agricolă Uno.

Personalul companiei "Adresa" este format dintr-o echipă de profesioniști testați din domeniul serviciilor hoteliere care vor ajuta clienţii să găsească varianta cea mai convenabilă şi accesibilă, în baza exigențelor personale. Dacă aveţi dificultăţi în căutare, puteţi contacta oricând managerul companiei prin telefon sau Internet pentru a clarifica detaliile.

Având o experiență de lucru de peste 20 de ani, compania a ales cele mai luxoase apartamente din oraş. Puteţi alege un apartament chiar şi pentru cele mai rafinate gusturi. De regulă, toate apartamentele sunt situate în regiuni liniştite din centrul capitalei sau în altă sectoare, dar care totodată sunt complet echipate cu infrastructură. Spre atenția clienților se oferă apartamente de la 35 la 125 de metri pătrați.

Apart-Hotel "Adresa" oferă spre închiriere apartamente din categoria Deluxe. În general este acceptată situația ca proprietarii apartamentelor să facă curățenie, însă de curăţenia apartamentelor închiriate sunt responsabili angajaţii companiei. Toate apartamentele sunt conectate la Wi-Fi, televiziune prin satelit, apartamentele sunt echipate cu sisteme de alarme, astfel încât fiecare client poate să nu-și facă griji cu privire la siguranța bunurilor sale.

Curăţarea regulată
, schimbarea lenjeriei de pat - toate acestea vor asigura petrecerea plăcută a timpului ca la domiciliu. Numai compania noastră poate găzdui un grup de până la 30 de persoane într-o casă, a câte o persoană în apartament, cu condiția ca în această casă să fie amplasat și biroul. Unele apartamente au locuri de parcare proprii.

Inițial, compania a renunţat la deservirea centralizată a micului dejun şi prânzurilor; acest lucru a fost realizat pentru ca fiecare client să-și stabilească în mod de sine stătător, conform propriilor dorințe, timpul pentru servirea mesei. La cererea clientului este posibil transferul aeroport-apartament, apartament-aeroport.

Rezervarea unui apartament în Chişinău este posibilă în orice mod convenabil pentru Dvs. în biroul nostru (amplasat în centrul capitalei), prin telefon, e-mail şi accesarea site-ului nostru. Adresându-vă o dată la noi, veți dori să ne vedeți iarăși în oficiul companiei "Adresa"!

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Arenda Apartamentelor în Chişinău - Compania
Arenda Apartamentelor în Chişinău - Compania "Adresa"
Tot mai mulţi oameni călătoresc prin lume, având tendinţa de a nu opta pentru hoteluri, ci pentru apartamente de tip hotel. Desigur, fiecare are cerințe și pretenții...
10.11.2010

Alte articole de expert

Comentarii
18.09.2010, 7:01
Autor: Sofiya
снимала квартиру в адресе, чисто, аккуратно и очень приятно, все необходимое в квартире есть- даже утюг )))))
18.09.2010, 8:08
intr-adevar e mai comoda asemenea arendare - presupune o atmosfera mai familiala si mai multa libertate in actiuni :)
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1