TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Închirierea apartamentelor cu ziua: care sunt beneficiile acestor propuneri

Închirierea apartamentelor cu ziua - "hotelul casnic" la dispoziţia dumneavoastră

An de an, chiria apartamentelor cu ziua câştigă teren, atât în Moldova, cât şi în întreaga lume. În medie, o astfel de tranzacţie este de două ori mai ieftină decât alegerea unei camere la hotel. În plus, închirierea apartamentelor pentru câteva zile oferă chiar mai multe beneficii de nepreţuit, pe care le vom analiza împreună.

Deci, primul aspect care spune tare "da" în favoarea închirierii unui apartament pentru o perioadă scurtă, este confidenţialitatea. Hotelurile sunt, în primul rând, încăperi publice, şi trăind în ele, intrați în contact cu mulţi oameni. Dar dacă aveți nevoie de un loc calm şi liniştit pentru întâlniri? Sau dacă aveți nevoie de o suprafață de locuit, care va fi în deplina posesie a dvs. pentru un timp scurt? Aici, în prim plan iese închirierea apartamentelor cu ziua. Cu siguranţă, aflându-vă la hotel, nu vă puteți simţi pe deplin liber în recenta dvs. "casă". Şi ce să mai vorbim, când uneori nu puteţi lăsa lucrurile în astfel de camere, deoarece în lipsa dvs. puteți fi vizitat de un angajat necinstit.
 

De asemenea, apartamentele închiriate cu ziua, se deosebesc printr-un confort ridicat. Fără îndoială, nu se poate vorbi despre concurenţa cu camerele somptuoase de clasa "lux" ce au decorațiuni fantastice, doar amintindu-vă de preţul la fel de fantastic, veți înțelege cât de avantajoase sunt variantele alternative. Iar alternativa este de fapt una singură. Anume închirierea apartamentelor cu ziua are cea mai acceptabilă combinaţie de calitate/preţ. Doar puneţi-vă întrebarea: ce puteți găsi la o sumă atât de modestă într-un hotel puțin confortabil? Un frigider, un televizor, o masă și un pat? La rândul său, un apartament închiriat cu ziua va avea, cu siguranță, un set complet de electrocasnice și multe alte lucruri plăcute.
 

Amplasarea convenabilă a vizitatorilor. Vorbim despre faptul când, de exemplu, veniți într-un alt oraș cu familia sau prietenii. Hotelul vă poate "împrăștia" în numere pe etaje diferite. Fiți de acord, nu este foarte convenabil. Iar aici aveți posibilitatea să închiriați un apartament întreg, unde se pot caza confortabil toţi vizitatorii.

Și un ultim avantaj, care a fost menționat deja la începutul articolului. Preţul avantajos. Închirierea apartamentelor cu ziua vă permite, de fapt, să închideți ochii la creşterea sezonieră a preţurilor. În acest timp, hotelul are cerinţe excesive față de portmoneele oaspeţilor, iar apartamentele închiriate cu ziua au un preț mai stabil.
 

 

Compania Adresa - mai mult de 20 de ani de activitate de succes

Desigur, toate avantajele menţionate mai sus a închirierii apartamentelor cu ziua pot fi evidente pe deplin, sau pot dispărea fără urmă din cauza tratamentului neprofesional al companiei sau al persoanelor fizice, care îşi ofere serviciile. Vizitatorul nu este versat în domeniul imobiliar al oraşului şi în costul acestuia, nu are nicio idee despre raioanele mai atractive, de aceea poate face o greşeală atunci când alege, acțiune ce va strica toate impresiile despre un oraş atât de minunat ca Chişinăul. Compania Adresa simbolizează fiabilitatea, exprimată în profesionalismul personalului, care în decursul perioadei de peste 20 de ani, este încântată să ofere în "frâiele conducerii" vizitatorilor apartamente confortabile la preţuri accesibile pentru o zi.
  

 

Compania Adresa - ghidul dvs. în lumea "apartamentelor cu ziua" în Chişinău

Compania își oferă serviciile cu cordialitate şi mare plăcere tuturor oaspeţilor, care au sosit în capitala Republicii Moldova. Adresa acordă o atenţie deosebită lucrului cu clienţii şi găsirii apartamentului potrivit, în dependență de capacităţile financiare ale persoanei şi dorinţele sale. Pentru comoditate, compania Adresa a împărţit opţiunile posibile în două clase. Mai întâi de toate, clasa Econom, confortabilă şi ieftină,ce atrage prin atmosfera sa de "confort casnic", precum şi clasa mai somptuoasă Deluxe, apartamentele căreia sunt dotate cu tehnologia de ultimă oră. Cu toate acestea, indiferent de alegere, fiecare din variantele propuse se află în raioanele atractive ale capitalei Moldovei, unde infrastructura dezvoltată permite clienților companiei, adică vizitatorilor oraşului, să se simtă confortabil, poate mai bine decât acasă!

Alegerea vă aparține, dragi oaspeţi ai Chişinăului!

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Închirierea apartamentelor cu ziua: care sunt beneficiile acestor propuneri
Închirierea apartamentelor cu ziua: care sunt beneficiile acestor propuneri
Închirierea apartamentelor cu ziua - "hotelul casnic" la dispoziţia dumneavoastră An de an, chiria apartamentelor cu ziua câştigă teren, atât în...
29.11.2010

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1