TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Închirierea apartamentelor în Chişinău - convenabilă alternativă a hotelurilor

Compania "Adresa" a apărut pe piaţa Moldovei în anul 1988 şi prima a început să ofere clienţilor săi o alternativă cazării la hotel – închirierea apartamentelor. Pe parcursul acestor ani, compania şi-a extins în mod semnificativ posibilităţile sale şi baza de clienţi, şi acum lucrează nu numai cu persoane fizice, dar şi cu cele juridice. Fiecare persoană, care apelează la compania „Adresa”, va fi plăcut surprinsă de calitatea serviciilor şi de opţiunea de a alege dintr-o mare varietate de apartamente.

Oficiul companiei se află în centrul Chişinăului, şi, pentru confortul clienţilor, activează 24/24. Personalul binevoitor vă va ajuta să alegeţi un apartament potrivit pentru Dvs., nu numai în dependenţă de locul amplasării, dar de asemenea, după aspectul, dimensiunile, şi preţul convenabil. La dispoziţia clienţilor sunt oferite două categorii de apartamente - Deluxe şi Econom.

Apartamentele din categoria Deluxe corespund cerinţelor celor mai exigenţi clienţi. Mobilier elegant, reparaţie în stil european, camere spaţioase şi amplasare convenabilă - tot de ce are nevoie un om de afaceri, care se află într-o călătorie de afaceri sau în concediu, va fi la dispoziţia dumneavoastră.

Pentru cei care doresc să se cazeze în condiţii mai modeste, compania "Adresa" oferă apartamente din categoria Econom, al căror preţ variază începând de la 30 euro pe zi. În ciuda preţului scăzut, condiţiile de viaţă în aceste apartamente sunt foarte decente.

Ambele categorii includ apartament confortabile constând din 1 - 3 camere. Merită de menţionat că rezervarea apartamentelor se efectuează rapid şi uşor. Acest lucru poate fi făcut la biroul "Adresa", prin telefon, e-mail sau prin intermediul site-ului companiei.

Plata se face, de asemenea, în diferite moduri: în numerar, prin transfer bancar sau prin card-ul bancar.

Pentru vizitatorii capitalei, compania "Adresa" propune servicii de transfer. Taxiul confortabil vă va aştepta la aeroport. şoferul experimentat vă va duce la apartamentul închiriat, iar la sfârşitul vizitei dumneavoastră, vă va duce înapoi la terminalul aeroportului. Nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la modul cum să ajungeţi cu valizele în mână, pe străzile necunoscute ale oraşului. Compania "Adresa" întotdeauna şi în toate are grijă de confortul clienţilor.
 

Avantajele închirierii apartamentelor faţă de hoteluri


Preţul


Aflarea într-o cameră a unui hotel mediu vă va costa mult mai mult decât cazarea într-un apartament mare. În acelaşi timp, la hoteluri achitarea se efectuează după numărul de paturi, iar apartamentul de închiriat este în totalitate la dispoziţia dumneavoastră. Numărul de paturi poate fi 1-2 într-un apartament cu o cameră, şi 2-4 într-un apartament cu două camere.
 

Amplasarea

Centrul oraşului, de obicei, este plin de hoteluri. Dar costul camerelor în hoteluri este considerabil mai mare decât în suburbii. Compania "Adresa" oferă clienţilor apartamente, situate în centrul capitalei, la cele mai accesibile preţuri. Totodată, apartamentul poate fi ales în aşa mod, încât amplasarea acestuia să fie convenabilă faţă de locul de muncă, în apropierea nodurilor reţelei de transport ale oraşului sau lângă monumente culturale şi obiective de atracţie, dacă sunteţi turist.
 

Confort


O cameră de hotel medie vă va întâmpina cu următorul set tradiţional: pat, noptieră, scaun, măsuţă şi televizor. În apartamentele propuse de compania "Adresa", este mult mai confortabil. Aici odăile sunt amenajate cu mobilier tapiţat confortabil, diverse aparate electrocasnice, inclusiv maşină de spălat, şi cel mai important - o bucătărie completă. Aici, la dorinţă, veţi putea să pregătiţi micul dejun, prânzul sau cina şi să vă relaxaţi în linişte după ziua de lucru.
 

Confidenţialitatea


În hoteluri veţi fi solicitat să prezentaţi paşaportul şi toate datele necesare pentru înregistrare. Însă nu toate persoanele care doresc să se relaxeze într-un mediu liniştit şi calm au o atitudine binevoitoare faţă de asemenea regulă. Într-un apartament privat, nu veţi fi deranjat. Compania «Adresa» manifestă grijă şi atenţie faţă de viaţa personală a clienţilor săi.
 

Securitatea


Oricât n-a părea de straniu, dar un apartament închiriat poate fi mult mai sigur decât o cameră de hotel. Acolo, aproape întregul personal are acces în camera Dvs. Desigur, un hotel care se respectă urmăreşte profesionalismul angajaţilor săi, dar cine dă vreo garanţie că infractorii nu îşi pot înşela conducerea? Însă, într-un apartament închiriat, fără dorinţa Dvs. nimeni nu poate intra. Cheia va fi doar la administrator, şi, printr-un acord separat, la servitoare. Cu toate acestea, este de dorit să închiriaţi apartamentul doar prin intermediul unor companii de încredere, care şi-au demonstrat competenţa pe piaţă pe parcursul mai multor ani, de exemplu, cum este compania "Adresa".

Oficiul 24/24
Chişinău, bd. Negruzzi, 1
Tel: (+373 22) 544392, 274698.
Fax: (+373 22) 272096
GSM: (+373) 69180468
E-mail:


 

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Închirierea apartamentelor în Chişinău  - convenabilă alternativă a hotelurilor
Închirierea apartamentelor în Chişinău - convenabilă alternativă a hotelurilor
Compania "Adresa" a apărut pe piaţa Moldovei în anul 1988 şi prima a început să ofere clienţilor săi o alternativă cazării la hotel – închirierea...
26.04.2011

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1