TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Holly Land – e uşor să rămâneţi tânără şi frumoasă!

21.06.2011, 9:25 | S&G Elit S.R.L. - HOLY LAND
Salonul „Holly Land” este o insulă odihnitoare, care inspiră relaxare şi frumuseţe, care este situată în zgomotosul Chişinău. Un antreu confortabil, în care miroase a cafea proaspăt preparată, cu mobilier tapițat şi o atmosferă relaxantă.

„Holly Land” este o întreagă lume: centru de medicină estetică, centru de distribuție a produselor cosmetice „Holly Land”, centru de instruire a cosmetologilor. Prezenţa licenţei medicale demonstrează un nivel ridicat de profesionalism. Personalul centrului este alcătuit din medici, care vor acorda sfaturi şi vor alege procedurile optime, care vor fi potrivite anume pentru dumneavoastră.

HOLY LAND Cosmetics

Motto-ul HOLY LAND Cosmetics: Noi fabricăm produse eficiente, naturale şi sigure, destinate pentru a rezolva problemele estetice la cel mai avansat nivel. Laboratorul HOLY LAND Cosmetics a lansat mai mult de 200 de produse cosmetice, care se bucură de o mare popularitate și sunt folosite de milioane de femei şi bărbaţi din întreaga lume. Capacitatea de a implementa rapid cele mai recente evoluţii ştiinţifice, bazate pe cercetarea fundamentală a pielii şi a proceselor de îmbătrânire, permit HOLY LAND Cosmetics să ocupe o poziţie de lider în piaţa produselor cosmetice. În centrul estetic HOLLY LAND din Chişinău, o deosebită atenție este acordată tradiţiilor companiei. Anume din acest motiv, aici puteţi găsi toate inovațiile din domeniul menținerii tinereții și frumuseții. De exemplu, anume în HOLY LAND a apărut primul dispozitiv pentru cavitaţie cu ultrasunete - o modalitate revoluţionară non-chirurgicală de efectuare a liposucţiei, care permite de a scăpa nedureros de celulită și de depunerile de grăsime. Echipamentele salonului de cosmetică constituie un prilej de mândrie. Aici sunt cele mai moderne echipamente: Skin Tonik, Baralozer, Fotolazer – toate acestea oferind posibilitatea e a efectua procedurile în mod nedureros și eficient.

Salonul de frumuseţe HOLY LAND din Chişinău

Numai în HOLY LAND, veţi găsi o gamă largă de terapii injectabile: toxina botulinica, mezoterapie şi biorevitalizare, făcute cu diverse cocktail-uri și geluri. Cele peste 10 tipuri de peeling super-eficiente, bazate pe ingrediente naturale, vor ajuta feţei şi corpului Dvs. să rămână tânăr și frumos. Specialiştii Centrului practică procedura atraumatică de curățire a feței, după care puteţi merge chiar și la întâlnire, deoarece în cadrul acestui tratament sunt folosite medicamente speciale, care deschid porii şi elimină punctele negre, fără a lăsa semne şi roşeaţă pe suprafața pielii.

Pe lângă toate cele expuse mai sus, merită de menționat că „Holy Land” mai este și un centru de instruire a cosmetologilor, fapt care demonstrează în mod clar că aici lucrează experți in domeniul său, care sunt interesați de perfecţionarea continuă a competenţelor lor, în efectuarea schimbului de experienţă cu colegii străini, şi sunt mereu informați despre tot ce se întâmplă în industria frumuseții și despre cele mai recente realizări din acest domeniu.

Autor: Irina Hibina

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Holly Land – e uşor să rămâneţi tânără şi frumoasă!
Holly Land – e uşor să rămâneţi tânără şi frumoasă!
Salonul „Holly Land” este o insulă odihnitoare, care inspiră relaxare şi frumuseţe, care este situată în zgomotosul Chişinău. Un antreu confortabil, în...
21.06.2011

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1